Най-изваяното тяло на фолка от години печели от пламенни фенове,

...
Най-изваяното тяло на фолка от години печели от пламенни фенове,
Коментари Харесай

Глория продава дъщеря си на два без десет за 25 лева


Най-изваяното тяло на фолка от години печели от пламенни почитатели, като продава дискове със златните си шлагери. Наскоро обаче Гло е решила да включи в бизнеса и дъщеря си Симона Загорова, която придобива все по-голяма известност, написа България Днес.

Тъй като Симона няма издадени албуми или компилация от шлагери, Глория реши да изтъргува известността на дъщеря си под формата на сувенири. Всеки почитател на лекия род може да се снабди против 25 лв. със лична Симона вкъщи - под формата на стенен часовник. Глория продава и календари с лика на детето си за 2019 година, като цената е 6 лв. за численост. За наслада на почитателите младата певица върви и като подарък - всяка покупка на сувенир от персоналния уебсайт на Глория получава и картичка или афиш със сластното, нагримирано лице на надарената Симона.

За да няма недоволни или ощетени, Глория е сложила и предел за покупките на артикули с облика на наследницата си. Максимумът, който може да си поръча всеки почитател на Симона, е четири бройки от продукт. По толкоз вървят и сувенирите с облика на именитата й майка. Изпълнителката на " Феникс " грее върху керамични чаши, флашки за компютри, калъфи за айфони, железни плочки, термосъдове, календари и часовници.

Почитатели на изваяната певица се майтапят, че тя коства повече и от президента Румен Радев. Чаша с облика на Гло се харчи за 15 лв., до момента в който същата, само че с облика на президента, вървеше по петарка на сбирката на Българска социалистическа партия на " Бузлуджа ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР