Актрисата Фарах Зейнеп Абдулах, позната от ролята й на Айлин

...
Актрисата Фарах Зейнеп Абдулах, позната от ролята й на Айлин
Коментари Харесай

15-годишен хлапак поставя под риск живота на актрисата Фарах Зейнеп Абдулах – Шура от „С русия в сърцето“

Актрисата Фарах Зейнеп Абдулах, позната от ролята й на Айлин в сериала „ Времето лети “ и на Шура от сериала „ С Русия в сърцето “, не смее да си покаже носа на открито, защото психясал младеж следи всяка нейна крачка.

Преди броени дни тв водещата Мюге Анлъ се обърна към актрисата с думите: „ Скъпа доста внимавай! Пази се! “. Журналистката посвети зял епизод на предаването си по канал АТВ на ужаса, който изживява красивата русокоска.

 

15-годишният провинциалист дотам е полудял от обич по русокоската, че избягал от родителите си и дошъл в Истанбул, където стремително издирвал адреса на актрисата. Пред всички, с които разговарял, се кълнял, че ще вкара актрисата в леглото си и ще я направи своя жена, а в случай че се дърпа, се заканил, че ще я убие. В поддръжка на заканата си, мустакатият младеж размахвал добре наточен нож.

 

За момента полицията не е съумяла да откри местонахождението на рисковия малчуган, само че работата им по случая продължава и се надяват в най-скоро време да го арестуват, отбелязва представител на органите на реда.

Той добавя, че на всички патрулиращи служители на реда е предоставена фотография на маниакалния сополанко.

Припомняме, че по-рано през годината, актрисата се сблъска и с други компликации – бе наказана по дело за засегнатост в заведение, заведено й от изнасилвач, някогашен боен.

За благополучие Темида въпреки всичко се оказа снизходителна към Фарах и я задължи да заплати минимално обезщетение на ищеца – 1740 турски лири. Въпреки това обаче, тя остана недоволна, тъй като както самата тя се изрази: „ Един изрод тържествува! “.

 

Съдът реши, че звездата е направила закононарушение, бълвайки огън и жупел по адрес на сержанта принудител Муса Орхан в обществените мрежи. През 2020 година той обладал 18-годишната Ипек Ер, срещу волята й, а тя не могла да преглътне обезчестяването й и малко по-късно поставила завършек на живота си, застрелвайки се с револвер. Впоследствие злодеят с пагони бил разжалван и тикнат зад решетките за период от 12 години.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР