Актрисата Мерием Узерли, която влезе в ролята на Хюррем Султан,

...
Актрисата Мерием Узерли, която влезе в ролята на Хюррем Султан,
Коментари Харесай

Мерием Узерли и Карла Бруни вечеряха на една маса в Дубай

Актрисата Мерием Узерли, която влезе в ролята на Хюррем Султан, хапна и пийна с някогашната първа дама на Франция – Карла Бруни. Двете дами бяха настанени на една маса на вечерното събитие за преуспели дами, провело се в Дубай. Едва на няколко метра от тях бе и съветската тенисистка Мария Шарапова – тогавашната възлюбена на нашенеца Григор Димитров.

 

Неотдавна Мерием промени фрапантно външния си тип, отказвайки се от рижавата й коса, трансформирала се в нейна запазена марка и се боядиса в светлорусо. Новата й визия несъмнено я подмлади, безапелационни са дамите, участвали на тържеството.

 

Във „ Великолепният век “ – сериалът, трансформирал я в звезда, изкусителката Хюррем Султан, отчуждаваше владетеля Сюлейман от формалната му брачна половинка и се намесваше в политическите му каузи. Тя напусна продукцията през 2013 година с оправданието, че се усеща изтощена. Истинската причина за отдръпването й обаче че бременността й с първата й щерка – Лара.

 

Продуцентите на историческата сага бързо й откриха заместничка в харема на султана в лицето на Вахиде Гьордюм – актриса, известна с ролята си в „ Огледален свят “.

40-годишната Узерли, която на половина е с немски генезис по майчина линия, има и още една дъщеричка, която е на две години. От 2017 година актрисата не е взела участие в османски сапунки, само че в последната петилетка снима няколко кино лентата край Босфора за огромен екран.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР