Най-характерните случаи са свързани със задържането на: - 47-годишен криминално

...
Най-характерните случаи са свързани със задържането на: - 47-годишен криминално
Коментари Харесай

Арести в Бургас!


Най-характерните случаи са свързани със задържането на:

- 47-годишен престъпно проявен и осъждан бургазлия, който държал в пункт за изкупуване и продажба на цветни метали, ситуиран до бл.51 в ж.к. «Изгрев», плик с бяло кристалобразно вещество / метамфетамин/ и найлонова торба с бяло кристалобразно вещество / метамфетамин/. Бургазлията е арестуван за период от 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.

- на 27-годишен престъпно проявен и осъждан мъж от Трявна, обитаващ апартамент в к-с «Меден рудник», в който са открити и конфискувани: ел. везна и общо 26 топчета от фолио, съдържащи суха зелена листна маса / така наречен «чай за пушене»/ с тегло към 15 грама.

При редом течащите инспекции за шофиране на пътно транспортно средство след приложимост на наркотични субстанции е открит един случай, при който 18 годишна жена от Несебър, управлявала л.а " Хюндай I 20 “, с бургаска регистрация, след приложимост на канабис.

В пет случая водачи на коли отказали да бъдат тествани за приложимост на опиати, като са глобени с санкция в размер на 2 000 лева и лишаване на свидетелството за правоуправление за период от 2 години.

За седмицата чиновниците от бранш " Пътна полиция " при ОДМВР – Бургас провели профилирана полицейска интервенция по сигурност на придвижването, включваща няколко посоки: съблюдаване на условията за скоростен режим, спазване на пътната маркировка от велосипедисти и пешеходци и лишаване преимуществото на пешеходци, пресичащи по пешеходни пътеки.

На територията на Бургас – град са установени 798 нарушавания на скоростта. В два случая превишената скорост е над 50 км./ч. - водачите ще бъдат глобени с отнемане от правоуправление и парична санкция, последваща законовите инструкции за надвишената скорост.

Неправоспособните водачи са трима. С санкция в размер на 30 лева са глобени 19 велосипедисти, като две са главните нарушавания, осъществявани от тях: ръководство на велосипед без съоръжение и прекосяване през зони за пешеходци без избутване на велосипеда / най-много ул. Александровска " и ул. " Богориди " /. За непреминаване на указаните за задачата места за седмицата в Бургас са глобени 36 пешеходци, а за прекосяване на неразрешаващ / червен/ светофарен сигнал са глобени осем водачи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР