Най-горещото време от годината е тук! Какви емоции ни очакват

...
Най-горещото време от годината е тук! Какви емоции ни очакват
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Успехи за Овен, напрежение за Близнаци и любов за Везни

Най-горещото време от годината е тук! Какви страсти ни чакат през новата седмица, защо да внимаваме и защо да отворим сърцата си, разберете още в този момент:
Овен
Вие, Овни, ще усвоявате нова информация през седмицата и ще трупате нов, потребен за бъдещото ви развиване опит. Ще има нови условия към вас в службата, към които ще ви се наложи да се напасвате. Много е евентуално да имате забавни обществени задължения и да участвате в разнообразни събирания или празненства. Не са изключени също по този начин другарство с чужденци или пътувания отвън страната, които по един или различен метод ще ви обогатят.
Телец
Вие, Телци, при започване на седмицата по всяка възможност ще бъдете мощно ангажирани със фамилията или с някой от неговите членове, на който ще ви се наложи под една или друга форма да помагате. След четвъртък фокусът ви ще попадне в работата и ефикасното отмятане на задания. Възможно е в службата да съумеете да предприемете забележителен пробив и да извършите усещане на останалите със знанията и уменията си. По всяка възможност ще ви се отворят нови порти и шансове за напредък.
Близнаци
При вас, Близнаци, при започване на седмицата не са изключени търкания с сътрудниците или с хора от близкото ви обграждане, на които е допустимо да реагирате извънредно прочувствено. При всички случаи е добре да се стараете да запазвате хладнокръвие и да не се ядосвате за дребни и незначителни неща. След четвъртък много ще успокоите топката и ще имате потребност от отмора и домакински уют. Много е евентуално да отделите време на най-близките си хора и да се оставите да бъдете глезени от тях.
Рак
Вие, Раци, е допустимо да имате обилни финансови съмнения и размишления за пари през седмицата. Не е изключено да се решите да извършите огромна инвестиция или да стартирате значим план, чийто край обаче ще ви наподобява неразбираем и ще ви основава възприятие на неустановеност. След четвъртък може да очаквате забавни позвънявания или известия, както персонални, по този начин и професионални, които могат да се окажат много потребни и освежаващи за вас.
Лъв
Вие, Лъвове, по всяка възможност ще знаете по кое време, какво да кажете или предложите на другите, с цел да ги замаете и мотивирате да работят, както на вас ви е комфортно и угодно. Ще бъдете активатори на деяние и ще давате старт на нещата. След четвъртък може да очаквате обилни финансови приходи, които много ще укрепят бюджета ви, само че и за които има риск бързо да бъдат изхарчени за покупки и удоволствия.
Дева
При вас, Деви, началото на седмицата не е изключено да стартира леко нерешително. Възможно е да не се чувствате изключително удобно в средата си или измежду заобикалящите. По всяка възможност ще имате потребност от отмора и усамотение, а дейните обществени задължения ще ви работят много напрягащо. След четвъртък е допустимо да се натъкнете на хора, с които от дълго време сте изгубили контакт и да изкарате времето си прелестно в тяхната компания.
Везни
При вас, Везни, са вероятни срещи с престижи, които може да се окажат решаващи за бъдещото ви развиване. Много е евентуално да сключите подмолни сделки или да кроите значими бъдещи проекти, за чиято реализация обаче може да ви се наложи да почакате известно време. В любовен проект нещата ще ви се случват с лекост и по всяка възможност с половинката ще съумеете да изгладите от дълго време тормозещи ви спорове. Не е изключено да предприемете взаимни нови инициативи и да решите да раздвижите рутината в връзките си.
Скорпион
Вие, Скорпиони, през седмицата ще сте извънредно пробивни и целеустремени. Много е евентуално да извършите забележителен пробив в службата и пред висшестоящите. В любовта при започване на седмицата ще срещнете лек отпор от значим за вас човек, само че след известно усърдие от ваша страна след четвъртък нещата много ще се раздвижат и може да очаквате забележителен прогрес с обекта на вашата пристрастеност.
Стрелец
При вас, Стрелци, не е изключено да изникват спънки и пречки в решаването на ежедневните каузи. Възможно е също по този начин да би трябвало да се борите с съперници или противници. По всяка възможност ще има хора, които да са на друго мнение от вашето и да ви провокират да защитавате позициите си. Добре е да съумявате да запазвате хладнокръвие, с цел да не олеквате и губите почва под краката си. Ако сте задоволително систематични, поредни и старателни, ще съумеете да докажете на всички към вас, на какво в действителност сте способни. Важното е да не се впечатлявате от недоброжелатели, ами да си гледате вашата работа и отговорности.
Козирог
На вас, Козирози, може да ви се наложи да се занимавате със фамилни или наследствени въпроси, да теглите или погасявате заем или да работите с непознати пари и запаси. В началото на седмицата е допустимо да приемате нещата по-навътре в сравнение с са в действителност и да търсите интрига там, където я няма. След сряда ще сте много по-философски настроени и няма да издребнявате. Възможно е да срещнете хора, които по един или различен метод да разширят мирогледа ви и да ви оказват помощ да видите нещата, в които сте забъркани от друга вероятност, което от своя страна ще ви помогне да решите някои от тормозещите ви проблеми.
Водолей
При вас, Водолеи, са вероятни търкания с половинката и изясняване на връзките ви с нея. Ще ви се наложи да извършите взаимни отстъпки със себе си по отношение на общото богатство, които по никакъв начин няма да ви се услаждат, само че ще са нужни, в случай че желаете да запазите връзките си. След сряда ще сте по-меланхолични и чувствителни. Може да решите да си починете от хорската суматоха и да оставите време за себе си и за някое ваше занимание.
Риби
При вас, Риби, седмицата ще бъде доста динамична и раздвижена. При всички случаи ще хвърляте доста страсти в работата си и измежду сътрудниците. Не е изключено да ви се наложи да замествате болен сътрудник и да отмятате повече задания от нормално. Ако съумеете да останете спокойни, при всички случаи ще сте по-ефективни и по-бързо ще се справяте. В любовен проект по всяка възможност ще ви се дават нови и забавни благоприятни условия. Само от вас ще зависи от кои ще се възползвате и от кои не.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР