Най-голямото удовлетворение за един учител е вдъхновеният ученик. Доброто обучение

...
Най-голямото удовлетворение за един учител е вдъхновеният ученик. Доброто обучение
Коментари Харесай

Учители, директори и лектори обменят нови тенденции и подходи в обучението


Най-голямото задоволство за един преподавател е въодушевеният възпитаник. Доброто образование е композиция от пристрастеност за познания и потребление на модерни новаторски практики.

Това заявяват уредниците на годишната конференция „ Училище за бъдеще 4.0 “ , която ще се организира от 25 до 27 март в Банско .

„ Поканени са учители и шефове на образователни заведения от цяла България, хора, които са будни и желаят да дават от ден на ден стойност на своите възпитаници “, означи пред Радио София Ваня Ананиева – уредник на конференцията.

За лектори са поканени визионери с дългогодишна процедура в просветителната система, които не са просто част от смяната, а са нейни основатели, могат да опишат за нови трендове и забавни подходи в преподаването.

Маркетингът се базира на сигнали. Един от най-силните сигнали е отиването, физическото наличие на събитието – разяснява Георги Малчев – специалист по цифров маркетинг, академични учител и преподавател на форума. – Участниците са хора, които правят оценка положителните практики, знаят силата на положителната среда. Те са впечатляващи, тъй като влагат в уменията си. “

Лекцията на Малчев ще е на тематика „ Как да изкривим възприетата от учениците действителност в позитивна за тях и за знанията им посока “.

Някои от останалите тематики са:

Освен Ваня Ананиева и Георги Малчев, измежду лекторите са още Жюстин Томс, Иван Цукев, Ален Паунов, Християн Стоилков, Кристиян Михайлов, Георги Ненов, Лазар Радков, Жанин Ал-Шаргаби, Геннадий Воробьов, Петко Иванов, Милена Ленева, Милена Савова, Импро Театър.

Чуйте целия диалог на Катя Василева.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР