Най-голямата парламентарна партия Има такъв народ вече започна преговори и

...
Най-голямата парламентарна партия Има такъв народ вече започна преговори и
Коментари Харесай

Има такъв народ на разговори с Демократична България

Най-голямата парламентарна партия " ИТН " към този момент стартира договаряния и съвещания за съставяне на държавно управление.

Срещата им с " Демократична България " стартира в постройката на Народното събрание.

" Колеги благодаря ви, че приехте поканата за тази среща. Надявам се да протече умерено и елементарно, тъй като най-малко от наша позиция ние нямаме разминавания в главните си политически цели. И да имаме някакви разлики, те са по метода на постигане на крайната цел, а не в коя посока вървим, тъй че се надявам да препотвърдим едни на други главните цели, които имаме, които общо взето са едни и същи, тъй че да дадем един добър знак, с цел да има държавно управление, защото изчегъртването на ГЕРБ е задача номер 1 ", сподели при започване на срещата зам.-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

" Ще участваме с позитивизъм и оптималната сила от наша страна. Очакваме да беседваме, за това, което ни чака. И ние благодарим ", съобщи от своя страна съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.



От Има Такъв Народ изпратиха предложения до всички парламентарни партии, само че без ГЕРБ, за договаряния по целите на бъдещия кабинет с техен мандат.

Има Такъв Народ ще организира съвещания за държавно управление с ПГ на " Изправи се БГ! Ние идваме! " в събота от 11 ч.

В събота следва среща сред Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия от 14 ч., а в неделя с Движение за права и свободи от 11 ч.



Снимки: Десислава Кулелиева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР