Най-голямата ММА организация в света / UFC / пуснаха официалния

...
Най-голямата ММА организация в света / UFC / пуснаха официалния
Коментари Харесай

Официално превю за Конър Макгрегър срещу Дъстин Порие

Най-голямата ММА организация в света / UFC / пуснаха формалния филмов откъс преди завръщането на огромната им звезда. Конър Макгрегър ще се бие против Дъстин Порие на UFC 257, което ще се организира на 23-ти януари в Абу Даби. Битката ще е реванш, само че този път в лека категория.

Преди няколко години двамата бяха млади и гладни за изяви и се биха в категория перо. Тогава Конър съумя да завоюва с нокаут в първия рунд и си заслужи бонус от 50 000 $. Сега двамата към този момент са опитни ветерани със съществени триумфи в кариерите си.

Лека категория скоро може да остане с вакантна купа, откакто Хабиб Нурмагомедов се отдръпна то ММА и няма желание да се връща. Това ще направи борбата сред Макгрегър и Порие за установяване на неоспорим кандидат за златото, с което залогът е голям в този двубой.

Остава малко повече от месец до завръщането на машината за пласиране на платени гледания, а от UFC не си губят времето и от рано стартират с рекламите. Ето го първия формален филмов откъс за огромната галавечер:




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР