Най-голямата международна верига хотели в България - Hyatt - разширява

...
Най-голямата международна верига хотели в България - Hyatt - разширява
Коментари Харесай

Hyatt отваря 7-ми хотел в България

Най-голямата интернационална верига хотели в България - Hyatt - уголемява наличието си у нас. На " хоризонта " се чака откриването на седми хотел - Breathless Sunny Beach Resort & Spa , допълнение към Inclusive Collection, който се намира в един от най-големите български морски курорти Слънчев бряг и чака да стартира да посреща посетители през 2024 година

Hyatt навлезе на локалния пазар с откриването на Hyatt Regency Sofia през 2020 година, с цел да завоюва водещ пазарен дял и да нарежда България като главен пазар в района единствено за три години.

Това достижение следва откриването на няколко нови обекта тази година, последният от които е Hyatt Regency Pravets Resort.
 Hyatt отваря четири хотелски комплекса по българското Черноморие
Американска верига с хотел в София стъпва на българското Черноморие с четири нови 5-звездни комплекса

Веригата спонсорира една от най-престижните международни награди в региона на архитектурата, постоянно наричана " Нобелова премия за архитектура "

Най-големият хотелски оператор в България за 3 години

България заема значимо място в стратегическото разширение на Hyatt в Източна Европа. Портфолиото на компанията в страната е резултат от партньорството с Terra Tour Service, притежател на Hyatt Regency Sofia. Въпреки провокациите, подбудени от пандемията, този обект под ръководството на Hyatt, през днешния ден е преди всичко измежду 168-те хотела в столицата и се утвърди като главният им представител в България.

Успешното партньорство докара до доста скорошното разкриване на Hyatt Regency Pravets Resort, ръководен като RIU Pravets Resort преди огромната реорганизация и репозициониране. Междувременно придобиването на Apple Leisure Group (ALG) от Hyatt отвори опция за четирите черноморски курорта, които посрещат посетители от по-рано тази година.
 Снимка 628735
Източник:

" Винаги съм отдавал приоритет на дисциплинирания метод към развиването, стремейки се да развъртвам нашите марки по верния метод. Това включваше основаването на първокачествен, съдействуващ за създаване на марката хотел, ръководен от Hyatt, в столицата, което ни разреши да разберем в дълбочина страната, да развием инфраструктурата и да се възползваме от локалните гении.

Успехът ни в България удостоверява, че този метод в действителност е рецепта за дълготраен триумф, защото чакаме с неспокойствие откриването на седмия ни хотел напролет на 2024 година ", споделя Такуя Аояма, вицепрезидент " Развитие " в Hyatt.
 След многомилионна инвестиция за ребрандиране: Hyatt се трансформира в най-голямата хотелска верига у нас
Ребрандиране за милиони сътвори най-голямата хотелска верига у нас

Големите вериги търсят надеждни сътрудници в забавните за тях дестинации

През идващите 3 години Hyatt възнамерява да открие още 6 хотела в района, с разширение в България , Естония, Сърбия, Албания и Хърватия. Следва и Румъния.

България се откроява като най-големия пазар на Hyatt в Източна Европа , с максимален брой хотели и стаи, което акцентира стратегическото й значение в проектите за напредък на компанията.

" Непрекъснатият стопански напредък в района на Източна Европа, който надминава този в Западна Европа, дава обилие от благоприятни условия за интернационалните хотелски марки както като източник на търсене, по този начин и като дестинация ", добавя вицепрезидентът " Развитие " в Hyatt.
 Снимка 481716
Източник:

В началото на август Hyatt още веднъж беше във фокуса на събитията в хотелиерския отрасъл

Преди три месеца Волфганг Пачула, общоприет управител на двата хотела - софийския Hyatt Regency Sofia (разположен на пл. " Васил Левски " 1) и Hyatt Regency Pravets (познат в предишното като Riu Pravets Golf & Spa) - разяснява за Money.bg, че " българският хотелиерски пазар има голям капацитет ".

По думите на Пачула тогава, репутацията на марката е задоволително мощна, с цел да докара у нас напълно нови туристи от целия свят. " Имаме мощна стратегия за преданост с доста привилегии, която потвърдено притегля клиентите да избират нашите хотели, без значение къде се намират те по света ", изясни той, добавяйки, че интернационалните вериги имат способността да притеглят нови туристи на всеки един пазар, на който се открият. 6-те хотела на Hyatt у нас разполагат с над 5000 кревати, което допуска и в действителност сериозен брой нови гости на страната.
 Hyatt се трансформира в най-голямата интернационална хотелска верига у нас и това (скоро) ще се усети на пазара
Hyatt се трансформира в най-голямата интернационална хотелска верига у нас и това (скоро) ще се усети на пазара

Популярният бранд има способността да притегля нови туристи на всички места, където стъпи

Hyatt в международен мащаб

През 2022 година, Hyatt реализира впечатляващ триумф, като означи шестата си поредна година като най-бързо разрастващата се хотелиерска компания в света.

Hyatt е хотелиерската група с най-вече първокласни маркови хотели в курортни места в света, с 13% дял на първокласните маркови стаи в международен мащаб. Тя ръководи над 1250 хотела с над 304 000 стаи и над 189 000 чиновници в 76 страни.
 Четири реновирани хотелски комплекса отворят порти под марката Hyatt по българското Черноморие
Четири реновирани хотелски комплекса отворят порти под марката Hyatt по българското Черноморие

Финансов сътрудник по плана е Банка ДСК
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР