Най-голямата и най-скъпа хижа у нас, собственост на БТС, работи

...
Най-голямата и най-скъпа хижа у нас, собственост на БТС, работи
Коментари Харесай

Открит контейнер събира отпадъци от тоалетна в хижа Мусала! Хижарят: Напролет ги изхвърляме

Най-голямата и най-скъпа хижа у нас, благосъстоятелност на БТС, работи незаконно, без позволение за прилагане, сподели репортаж на Нова тв. Това откри репортерска инспекция на място. Сградата в подножието на хотел Мусала е с потенциал 130 кревати и няма никакви документи. Строежът й коства 15 млн. лв. на страната, а по план би трябвало да са построени санитарни възли, пречиствателна станция.

``
реклама

Нуждите на посетителите се посрещат обаче от висяща на стената тоалетна. Туристическият съюз е дал на компания най-скъпата хижа, за която сега не получава наем, само че пък може да заплати на наемателя няколко милиона лв. обезщетение, демонстрира репортаж на Генка Шекерова. Новата хижа се строи 30 години, в нея са вложени над 15 млн. лв. и към момента не е подготвена. 



Тоалетната на хижата е наколна пристройка с отходна дупка и открит резервоар, контейнер за фекалии. 

Според органите, такова нещо в цивилизована страна не може да съществува. 

Ето и отговора на хижаря към репортерката:

" Идете до там да видите къде отиват отпадните води. Абе какво позволение желаете? Това ми е в постройката направено. Напролет идва багерът и ги изхвърля. "  

Неофициално хижата работи. Рекламира се даже в интернет. 
Екипът на Нова засича по какъв начин туристи биват регистрани за нощувки. Отговорът на хижаря още веднъж е: " Няма такова нещо. "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР