Интензивен трафик към Гърция и Румъния. Това сочи сводката на

...
Интензивен трафик към Гърция и Румъния. Това сочи сводката на
Коментари Харесай

Интензивен трафик към Гърция и Румъния

Интензивен трафик към Гърция и Румъния. Това сочи сводката на Гранична полиция към 6 часа сутринта в четвъртък. Забавянето в придвижването се отнася повече до водачите на тежкотоварни коли.

Фериботната платформа при Оряхово също е спряна заради влошени метеорологични условия.

Ето какво демонстрират данните на Гранична полиция за граничния трафик:

Границата с Румъния: Трафикът е интензивен на ГКПП " Кардам "  и Граничен контролно-пропусквателен пункт ``Дуранкулак`` на изход за товарни коли.

Уведомяваме Ви, че в 06.40 ч. на 27.06.2024 година, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Оряхово, в резултат на неприятни метеорологични условия /силен ентусиазъм на вятъра/ фериботната платформа, намираща се на българска територия краткотрайно прекратява работа.

В Групово дело " Гранична полиция “ е получена информация от румънските гранични управляващи, че се лимитира прекосяването на товарни МПС над 7,5 тона през взаимния българо-румънски граничен пункт Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дуранкулак “/ГКПП " Вама Веке “ на 22.06.2024г/събота/ от 16 ч. до 20 ч. ; на 23 и 24.06.2024г./неделя и понеделник/ от 6 ч. до 22 ч. Ограниченията се въвеждат във връзка с обявяването на 24 юни за неработен ден и засилено пътешестване на румънски туристи.

Границата с Гърция: Трафикът е натоварен на изход  за товарни автомобили  на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата ". 

През граничните пунктове   " Маказа ",  " Златоград “ и " Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Границата с Република Сърбия: Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина "  се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празнчните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

Границата с Република Северна Македония:  Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Границата с Република Турция: Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР