Най-големият Ютюб (YouTube) канал в България - The Clashers, отбелязва

...
Най-големият Ютюб (YouTube) канал в България - The Clashers, отбелязва
Коментари Харесай

Организират мащабно изкачване на Мусала

Най-големият Ютюб (YouTube) канал в България - The Clashers, отбелязва достигането на над 500 хиляди клиенти в платформата за видеосподеляне посредством невиждано по мащаб групово нанагорнище на връх Мусала. Създателят на канала и създател на бестселъра " Топ мистериите на България " Слави Панайотов възнамерява на 27 юли да изведе стотици свои фенове на здравословен метод. Самото присъединяване е гратис, такса има единствено на лифта от Боровец.

С акцията Панайотов има за цел той и почитателите му да стартират освен виртуално, само че и безусловно да покоряват върхове, като в това време опознават достолепията на България и прекарват време на чист въздух измежду природата.

При удобни метеорологични условия датата за приключението е 27 юли, тръгването е в 9.30 ч. на горна станция на лифта в Боровец. Очаква се изкачването до върха да отнеме към 3 часа и 30 минути с 3 почивки по 10 минути. След това групата ще прекара към половин час на върха и се приготвя за същото по времетраене връщане. Планът е в 16.30 участниците да са достигнали горна станция на лифта и да се запътят към домовете си.

Цялата самодейност ще се снима с наземна фото- и видеотехника, както и от въздуха - с дронове.

Важно е да се знае, че всеки участник носи отговорност за себе си, а децата под 18 години наложително би трябвало да бъдат с компаньон.

През целия преход Слави ще беседва с почитателите си, ще се снима с тях и ще ги предизвиква да живеят здравословно.

В числа

Броени дни след минаването на основната цифра от половин милион клиенти каналът The Clashers към този момент има близо 510 хиляди почитатели. Видеата му се гледат приблизително сред 150 хиляди и 350 хиляди пъти, а вторият му канал, отдаден на гейминг, е със 115 хиляди фенове.

Книгата " Топ мистериите на България " на Слави Панайотов разруши българските ранглисти с към този момент над 40 хиляди продадени копия и продължава да поддържа положително движение на продажби 4 месеца след излизането си. Тези и още достижения пловдивчанинът натрупа за по-малко от 3 години.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР