Най-големият син на холивудските актьори Анджелина Джоли и Брат Пит

...
Най-големият син на холивудските актьори Анджелина Джоли и Брат Пит
Коментари Харесай

Мадокс Джоли-Пит говори за майка си в първото си интервю

Най-големият наследник на холивудските артисти Анджелина Джоли и Брат Пит – Мадокс към този момент може да се похвали с първото си публично изявление за сп. “People”. В него той споделя каква майка е Анджи, както и по какъв начин се работи с нея, защото Мадокс бе част от екипа на най-новия филм, продуциран от Джоли – „ First They Killed My Father “.
Maдокс споделя за майка си, че е „ знамение “ и с нея се работи доста елементарно. Може да се каже, че той е и прочувствено обвързван с кино лентата, защото е роден в Камбоджа, а лената е основана по мемоари на известната правозащитничка Лунг Анга за зверствата на „ Червените кхмери “ в Камбоджа, ръководещи през втората половина на 70-те години.
Брат и Джоли осиновиха Мадокс от там през 2002 година, а той не крие, че се гордее с произхода си и в Камбоджа най-вече харесва хората, тъй като са свободни и вършат това, което желаят.

Джоли от своя страна също споделя пред „ People” какво дете е сина й: „ Мадокс непрекъснато пътуваше до родината си и назад. Четеше, слушаше, учеше се и попиваше всичко, особено за камбоджанската просвета. Запозна се и с най-тъмните елементи от историята на страната. Насърчаваше ме да работя по този филм. Помагаше и със сценария”. Анджелина споделя още, че Мадокс е доста кадърен – взима уроци по хвърчене, учи френски и съветски, както и владее и немски на положително равнище.

Снимка: Getty Images/Guliver
След като подаде документи за бракоразвод със брачна половинка си Брад Пит преди година, актрисата се отдръпна от обществената среда. „ Мисля, че в този момент към този момент съм малко по-силна. Всеки има сложни моменти в живота си. Но като майка, аз трябваше да мисля най-вече за децата си. Те са във възраст, в която се образуват характерите им и по тази причина всичко останало оставих на заден план”, споделя още Джоли в изявлението за “People”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР