Най-големият и престижен форум на комуникационната индустрия в България -

...
Най-големият и престижен форум на комуникационната индустрия в България -
Коментари Харесай

ФАРА в нова светлина от 6 до 8 юни в Бургас

Най-големият и влиятелен конгрес на информационната промишленост в България - ФАРА ще означи своето двадесет и четвърто издание от 6 до 8 юни 2024 година Фестивалът ще се организира в Международен конгресен център - Бургас и ще показа динамична стратегия с лекционна и конкурсна част в границите на три дни.         

Тази година форумът за креативност в връзките ще показа обичайна конкурсна стратегия, както и вдъхновяващо наличие за експертите в сектора и за студентите – бъдещи гении в промишлеността. Комуникационните организации могат да вземат участие в Медийния и Творческия състезания на ФАРА 2024 с рекламни форми и информационни акции, основани сред 1 януари 2023 и 18 април 2024 г.  В ранния период - 8 април, организациите имат опция да подадат своите поръчки на по-ниски такси. Крайният период за присъединяване е 18 април 2024 година
Новости и правилник
Творческият конкурс ще даде опция на информационните организации да подават поръчки в разширена категория „ Креативно потребление на медия “ с подкатегория „ Креативно потребление на цифрови и обществени канали “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР