Най-гледаното обзорно актуално предаване в българския ефир, с водещ Светослав

...
Най-гледаното обзорно актуално предаване в българския ефир, с водещ Светослав
Коментари Харесай

120 минути се завръща на 15 септември по bTV


Най-гледаното обзорно настоящо предаване в българския ефир, с водещ Светослав Иванов, се завръща от 15 септември по bTV.

Задълбоченият прочит на значимите събития в България и по света и безпогрешният усет за точни събеседници по тематиките, които в действителност имат значение, стоят в основата на сполучливата формула и през седмия сезон на „ 120 минути “.

В първото издание на предаването феновете на bTV ще видят разтърсващата история на някогашен чиновник на реда, който губи половината си лице след поредност от неточности. Има ли възраст за публичната работа – репортерът Димитър Иванов ще покаже най-младия и най-възрастния кмет в България.

За последните събития в журналистическата колегия и шпионския скандал сред България и Русия – разяснява журналистът Йово Николов. Зрителите ще видят и извънредно изявление с Мишел Гилън, една от най-известните водещи на американската телевизия CBS, която непринудено слиза от екран и напуща медията, с цел да поведе поход против неприятните вести.

Министърът на образованието Красимир Вълчев ще открие образователната година от студиото на Светослав Иванов. Освен старта на учебното заведение, на 15 септември означаваме и 100 години от рождения ден на българския публицист, драматург и журналист – Николай Хайтов. Синовете му Здравко и Александър гостуват в „ 120 минути “.

Броени часове преди старта на шоуто, което влезе в върховете на Гинес – „ България търси гений “, Ицо Хазарта и Дани Петканов ще издигнат завесата към най-колоритните и впечатляващи гении, които ще забележим в шестия сезон на предаването в ефира на bTV.

Верни на устрема си да преглеждат събитията в дълбочина и да изваждат на повърхността това, което е останало прикрито в океана от информация, Светослав Иванов, продуцентът Марта Евтимова и екипът на „ 120 минути “ ще продължат да развиват публицистичния род и да задават стандарти за продуциране на обзорно настоящо предаване.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family: " Times New Roman " ; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР