Най-гледаният сръбски филм за последните 20 години Южен вятър“ се

...
Най-гледаният сръбски филм за последните 20 години Южен вятър“ се
Коментари Харесай

Премиерата на хитовия сръбски филм „Южен вятър 2: Ускорение“ се отлага за 4 февруари 2022 година

Най-гледаният сръбски филм за последните 20 години „ Южен вятър “ се завръща с обещаващо продължение – „ Южен вятър 2: Ускорение “. Продукцията започва своето европейско турне преди броени дни, само че заради комплицираната епидемиологична конюнктура у нас и въведените нови ограничения за битка с Covid-19, премиерата на кино лентата в България се отсрочва за 4 февруари 2022 г .

По всичко проличава, че продължението на кино лентата ще задмине триумфа на първата част. Само за един уикенд „ Южен вятър 2: Ускорение “ събра забележителните 100 000 фенове в Сърбия. Бляскавата премиера се състоя в Белград, а по аления килим минаха огромна част от ъндърграунд героите на хитовата продукция, отпред със сръбската звезда Милош Бикович и режисьора на продукцията Милош Аврамович.



„ Не мога да се побера в кожата си. Толкова съм благополучен. Само за 4 дни успяхме да подобрим рекордните гледания на първата част на кино лентата. Благодаря на всички от сърце. Ще се забележим напълно скоро и в България “, показа Милош Бикович за всички почитатели на екшън кино лентата у нас. 

Мащабната продукция наблюдава историята на Петър Мараш (Милош Бикович), който има упоритостта да разшири бизнеса си, вкарал го в пандиза в първата част на кино лентата. „ Ускорение “ удвоява екшъна, бързите скорости и мрежата от наркотрафиканти. Действието се развива редом в няколко страни, в това число и на родна земя, където Мариан Вълев, Захари Бахаров и Асен Блатечки не престават работата на българската формация, водена от Христо Шопов (Димитър) през 2018.



Звездното българското присъединяване във кино лентата не стопира дотук. Автор на саундтрака на „ Южен вятър 2: Ускорение “ е изпълнителят и един от най-успешните български продуценти Криско. Песента „ ” е в дует с една от най-големите звезди на сръбската музикална сцена CОBY. Парчето е и първата колаборация сред български и сръбски актьор. Само за няколко часа саундтракът се трансформира в цялостен шлагер с над  1 000 000 гледания.



„ Като почитател на поредицата на Милош Аврамович за мен е огромна чест, че имах опцията да работя по саундтрака на Южен вятър 2. Благодаря извънредно доста за доверието - освен на режисьора на кино лентата, само че и на целия екип. Песента е въодушевена от историята, в сърцето на която заляга конфликтът сред българската и сръбска мафия. Работата по парчето, взаимно с COBY, беше извънредно вълнуваща, а клипът към песента бих нарекъл „ балкански шедьовър “, показа Криско във връзка премиерата на „ NOVE PARE ”, oфициалният саундтрак на кино лентата  „ Южен вятър 2: Ускорение “.



Официалният български филмов откъс може да бъде гледан в страницата на кино лентата -  

Продуценти са Татяна Гойкович, Милош Аврамович, Милош Бикович и Миодраг Радонич, а сценарист е Петър Михайлович.

В България филмът се популяризира от BS Films с поддръжката на ANVELI.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР