Най-гледаните тик ток клипчета за последните години – от Зак

...
Най-гледаните тик ток клипчета за последните години – от Зак
Коментари Харесай

Най-гледаните тик ток клипчета за последните години – топ класация

Най-гледаните тик ток клипчета за последните години – от Зак Кинг до Джеймс Чарлз и Адисън Рей, ето 10-те най-гледани тик ток клипове за последните години.

TikTok господства през 2020 година като най-хубавата платформа за обществени медии, държейки всички ни заети, излъчвайки позитивни трептения и вдъхновявайки ни през скуката. Има толкоз доста емблематични видеоклипове в приложението, само че кои са най-гледаните тик ток клипове за всички времена?

Класацията с най-гледаните тик ток клипчета за последните години е много друг от класацията за 10-те най-харесвани TikTok клипчета за всички времена .

Към момента на първичната обява Зак Кинг държи купата за най-гледания TikTok клип за всички времена , достигайки 2,2 милиарда гледания. Той също по този начин заема още 3 места в листата, с 4 видеоклипа в топ 5. Джеймс Чарлз, Бела Поарч и Адисън Рей също са включени.

10. Видеото с млякото на Kison Kee – 298,4 милиона гледания

Освен че влиза в листата с най-гледаните видеоклипове на TikTok за всички времена, радостното видео „ Деца! Закуската е подготвена “ на Kison Kee е едно от най-харесваните тик ток клипчета с 25,2 милиона лайкове.

2. 50-те най-харесвани тик ток клипове до Август 2021