Най-елитните ни състезатели подцениха този турнир, защото се готвят за

...
Най-елитните ни състезатели подцениха този турнир, защото се готвят за
Коментари Харесай

Слави Бинев: Игрите в Пловдив са знак към олимпийската общественост за решението таекуондото да е извън програмата в Минск



" Най-елитните ни състезатели подцениха този шампионат, тъй като се готвят за европейското състезание. Определено не съм удовлетворен от това, което се случи от този шампионат. Имаме спадове, имаме върхове. Имаме потребност от по-голяма дисциплинираност. Загубихме срещи, които бяха безусловно наши. Това съревнование се равнява на международна купа в художествената гимнастика. Това е допустимо най-високия шампионат, след международните и олимпийските шампионати, а значително е и по-тежък, тъй като в него вземат участие съвсем всички страни с колкото желаят състезатели.

Виждам, че и нашите състезатели са изнервени, което е гаранция, че ще си извадят поуките ", съобщи след края на шампионата от веригата „ Президентска купа “ президентът на БФ Таекуондо Слави Бинев. От конкуренцията в Атина България има един златен орден. Спечели го в последния ден Александър Джорджев в категория 59 кг.

" До в този момент ние няма извоювани медали от шампионат „ Гран При “. Медалът е съвсем сигурно визата за Игрите в Токио. Ако успеем да вземем орден няма да има по-щастлив човек от мен ", показа Бинев във връзка идното присъединяване на Владимир Далаклиев и Калоян Бинев в идния шампионат от веригата „ Гран При “ в Рим.

" Мултиевропейските игри ще бъдат един знак към олимпийската общност за несправедливото решение, което беше взето в Беларус и с което Европейския олимпийски комитет се съгласи. Не може една от най-големите федерации в Европа да остане без представители на европейските олимпийски игри. Сега ще имам среща по този въпрос с президентът на международната централа доктор Чо и с президентът на Европейския съюз по таекуондо господин Прагалос ", приключи Слави Бинев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР