Най-екстравагантното световно парти ще акостира и у нас със своята

...
Най-екстравагантното световно парти ще акостира и у нас със своята
Коментари Харесай

Топ диджеи завладяват „омагьосаната гора“ на Elrow

Най-екстравагантното международно празненство ще дебаркира и у нас със своята „ омагьосана гора “, която ще бъде построена в столичната зала „ Арена София “ на 9 март. Elrow, което в миналото е почнало като неделно утринно музикално събитие в Испания, към този момент се разгръща на пет континента и е измежду най-популярните огромни празненства.

У нас събитието ще се случи за четвърти път, като този път тематиката е Enchanted Fores (Омагьосана гора) и ще бъде същинска приказка с голям брой основни герои.

Ще бъде една омагьосана гора в друго измерение, където природата оживява.

Където и да отидете, ще бъдете обградени от растения и животни от всевъзможен тип и форма. Всичко се разсънва, всичко ще ви приказва. Очакват ви еднорози и цветни капки, ще танцувате дружно с брокатени пеперуди, ще си играете с дребни митични създания и ще се разхождате из антични, бъбриви дървета и супер радостни гъби.
Най-голямото издание на Elrow в София досега, с изключение на невиждани декори, с които ще потопят публиката в баснословен свят, е подготвило и характерен музикален състав. Ще събере на една сцена най-желаните актьори от клубната сцена като CLAPTONE, CLOONEE, MARC MAYA, PACO OSUNA, TONI VARGA, PAVEL PETROV и PEPPOU. 



С ексцентричната си визия CLAPTONE е подготвен за приказното празненство.
 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР