Най-довереният човек на Николета Лозанова става водещ в Нова телевизия,

...
Най-довереният човек на Николета Лозанова става водещ в Нова телевизия,
Коментари Харесай

Николета Лозанова бутна Венелин Кондаков в Нова ТВ

Най-довереният човек на Николета Лозанова става водещ в Нова телевизия, а точно коафьорът на звездите Венелин Кондаков ще бъде съ-водещ в риалитито на Мегз –INSTAQUEEN, написа blitz.bg.

Припомняме, че Каканашева съумя да провокира същинска драма още във втори епизод на риалитито си като разтреби на всички места из обществените мрежи, че се тормози за бъдещето на плана си с Нова, тъй като е доста разочарована от девойките.

След допитване до феновете Мегз реши да не гони никое от девойките и да им даде късмет да се научат и да завоюват любовта и възхищението на феновете. Тя, обаче, реши да направи грандиозни промени в самата конструкция на риалитито си:

“Много съм обезпокоена, по тази причина изваждам тежката артилерия. От тук нататък мой непрекъснат консултант ще бъде едно от най-влиятелните лица в инстаграм в България ”.

В обществените мрежи пък надарената дизайнерка написа:

„ Вкарвам мъж в нашето женско царство “ и тагна Кондаков във фотоса си. За никого не е загадка, че Венелин е коафьор на най-популярните персони у нас, само че измежду първите му клиентки е точно Николета Лозанова.

Николета Лозанова е български модел и телевизионна водеща. През 2006 година става „ Плеймейт на годината “ на списание Плейбой.Снимала се е и за голям брой други списания, измежду които „ Максим “, „ FHM “ и „ Номер 69 “. Била е рекламно лице на редица марки като „ Cavalli “, „ Bayer “, „ Modera “ и „ Vodka Flirt “.

Родена е на 30 ноември 1987 година в гр. Пловдив. През 2006 година приключва приблизително обучение със компетентност стопанска система в гимназия „ Константин Величков “ в Пловдив. На 9 октомври 2011 година Николета подписва брак с футболиста Валери Божинов. Лозанова и Божинов имат щерка на име Никол, родена на 1 април 2012 година

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР