Най-добрият тенисист в последните години Новак Джокович все още не

...
Най-добрият тенисист в последните години Новак Джокович все още не
Коментари Харесай

Джокович няма да загуби от имиджа си от събитията в Австралия

Най-добрият тенисист в последните години Новак Джокович към момента не е сигурен, че ще може да взе участие на Откритото състезание на Австралия, тъй като чака решението на министъра на имиграцията Алекс Хоук, който има право да му отнеме входната виза и да го депортира.

Това изясни спортният редактор в уеб страницата на БНР Любомир Тодоров в предаването " 12+3 " на стратегия " Хоризонт.

" Имиджът на сърбина няма да пострада от рецесията със задържането му в Авсстралия. Джокович няма да загуби рекламните си контракти. Няма да има отлив от спонсори, както беше в случаите с Тайгър Уудс или Мария Шарапова. В родината му неговият статус се увеличи, а които не го харесваха и преди ще продължат да го вършат ", съобщи той пред водещата Даниела Големинова.

" До на следващия ден би трябвало да имаме изясненост по случая, тъй като жребият за Australian Open се тегли на 13 януари и Джокович е подложен под номер 1. Би било доста неприятно, в случай че лидерът в схемата бъде изтеглен, ясни са възможните му противници и мачове и след това се окаже, че няма да може да играе... Като цяло съм сдържан оптимист, че казусът ще се позволи в интерес на Новак и спорта ", добави Тодоров.

Още за проблема можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР