Най-добрият полицейски отряд завладява отново ефира в . Заплетени случаи,

...
Най-добрият полицейски отряд завладява отново ефира в . Заплетени случаи,
Коментари Харесай

Нови попълнения и заплетени случаи в премиерния сезон 8 на “Хавай 5-0”

Най-добрият полицейски отряд превзема още веднъж ефира в. Заплетени случаи, забавни следствия, доста екшън и огромни изненади чакат феновете на престъпния род в премиерните епизоди от през днешния ден, всяка делнична вечер, от 21.00 ч. единствено по NOVA.

Първата огромна изненада за феновете на паметния сериал е съществуването на нови попълнения в екипа на лейтенант Стив Макгарет . След като в края на седми сезон Коно се насочи към Лас Вегас, с цел да проверява трафика на дами, а Чин пое командването на специфична полицейска част в Сан Франциско, Стив се изправя пред предизвикването да им откри почтени заместници. Неговият избор се стопира на служител на реда Тани Рей и някогашния морски пехотинец Джуниър Рейнс .

“Както и останалите членове на отряда, двамата новоприети са не по-малки особняци и крият секрети в своето минало, само че точно това ги прави почтени за фамилията на “Хавай 5-0 ”, отбелязва основателят на сериала Питър Ленков. В ролята на Тани Рей влиза канадската актриса Меган Рат, добила международна известност с присъединяване си в английската фантастична поредност “Да бъдеш човек ”, а в облика на Джуниър Рейнс се превъплъщава новоизгряващия новозеландски артист от самоански генезис Була Коул. Сред гост-звездите в премиерните епизоди са Крис Ванс , спечелил сърцата на българските феновете в поредицата на Люк Бесон “Трнаспортър ” , Винсент Пастори от паметния мафионтски сериал “Семейство Сопрано ” и още доста известни и обичани холивудски артисти.

Мафиотска вендета прерастваща във война, наркотрафик, взаимно следствие с МИ5, сериен палач, измъчен от шизофрения са единствено дребна част от провокациите, с които би трябвало да се оправи екипът на “Хавай 5-0 ” през новия сезон. Другата огромна изненада за почитателите на сериала е новото амплоа, в което ще видят своите любимци Стив и Дани . Двамата другари се захващат с общ бизнес и основават личен ресторант, което става причина за доста занимателни обстановки.

Не пропускайте да се потопите в престъпните екшън инциденти на елитния отряд от, всяка делнична вечер, от 21.00 ч. само в ефира на NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР