Най-добрият ни тенисист Григор Димитров за последно взе участие в

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров за последно взе участие в
Коментари Харесай

Григор поставя начало на участието си във Вашингтон в сряда вечерта

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров за последно взе присъединяване в Откритото състезание на Англия, където травма в бедрото го принуди да се откаже по време на откриващия му мач против Стив Джонсън. Сега за нашия съотечественик предстоят шампионатите на твърда настилка в Северна Америка, като първият от тях е този от категория АТР 500 във Вашингтон, където родният ни представител е подложен под номер пет в схемата.

Българинът ще открие акцията си в американската столица в нощта сряда против четвъртък, като негов конкурент ще бъде френският деец Адриан Манарино, който през 2018 година доближи върховата за себе си 22-ра позиция, само че през последните месеци левитира към 70-ото място и в този момент се намира под №67 в международната класация.

До този миг двамата състезатели са се изправяли един против различен общо три пъти, като във всеки от дуелите успеха е била на страната на първата ни ракета. Предстоящата среща посред им е сложена последна (четвърта) в програмата за сряда на корт №4 и предстоящото ѝ начало е не преди 21:30 часа българско време.

Корт №4 (начало 19:00 часа):

1. Аслан Карацев - Микаел Имер

2. Никола Маю/Едуар Роже-Васлен - Джейми Мъри/Бруно Соареш

3. Григор Димитров - Адриан Манарино

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР