Най-добрият ни пистов мотоциклетен състезател Мартин Чой направи първи тестове

...
Най-добрият ни пистов мотоциклетен състезател Мартин Чой направи първи тестове
Коментари Харесай

Мартин Чой с първи тестове на „Спа“ в Белгия преди Световното този уикенд

Най-добрият ни пистов мотоциклетен играч Мартин Чой направи първи проби на именитата писта „ Спа “ в Белгия преди 2-ия кръг от Световния ендуранс шампионат, който ще се организира на 4 и 5 юни.

Българинът още веднъж ще бъде част от френския тим Energie Endurance 91 от програмата на FIM EWC 2022.

“ За първи път карам на тази писта и незабавно ми стана обичана. Трудна, само че с задоволително благоприятни условия да покажеш качествата си в съревнование. Една обиколка се прави за към 2 минути и 30 секунди, което значи да си оптимално съсредоточен и виновен върху мотициклета. Свиквам с Кавазаки-то, което е ново за мен. Много съм удовлетворен от него и сега се работи по настройките за идното съревнование. Аз и сътрудниците ми от тима вършим по няколко обиколки да си кажем мнението на инженерния екип, само че несъмнено съм прелестно сюрпризиран от машината. Аз се усещам добре, само че всичко към моето присъединяване ще стане ясно в престоящите дни и едночасови стинтове на пистата. Ще забележим дали ръката ще издържи на натоварванията. Не е елементарно след такава травма да си в оптимална форма и изцяло подготвен за тежкото 24-и часово съревнование. Каквото зависи от мен ще го направя, само че тестванията ще покажат действителното ми положение “, показа от Белгия Мартин Чой.

Стартът на пистата „ Спа “ ще бъде даден в 13:00 часа локално време (14:00 БГ) в събота и ще приключи по същото време в неделя. 23 тима ще бъдат съперници на Мартин Чой и отбора му в борбата за челните места в клас SuperStock 1000cc.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР