Най-добрият начин да изпратим юни и да се насладим на

...
Най-добрият начин да изпратим юни и да се насладим на
Коментари Харесай

5 изложби, с които да посрещнем юли

Най-добрият метод да изпратим юни и да се насладим на последните сладки глътки от първия летен месец, е като се отдадем на обичани занимания. А опциите за културно многообразие са с цвят на ягодов сладолед и наподобяват изключително примамливи.

" Пластдемия: Моретата и океаните също имат потребност от ваксина "

От 21 юни до 5 юли 2021 година Националният природонаучен музей при Българска академия на науките показва изложбата " Пластдемия: Моретата и океаните също имат потребност от ваксина ", отдадена на битката със замърсяването с пластмаса в Галерия навън в градинката " Кристал ".

Да се разходим навън на разположение със слънчевото време и да се срещнем с решенията, които оферират учените и експертите по опазването на природата от целия свят. На изложбата можем да открием достигнатите софтуерни заключения за понижаване на замърсяването с пластмаса, какви рекомендации, препоръки и положителни практики за ограничение на пластмасата за еднократна приложимост може да вкараме в всекидневието си. Природата има потребност от повече съидейници, които да гледат на нея като нещо, за което всеки гражданин на тази Земя е виновен. Събитие, която е изцяло безплатно и не е за изпускане!



Има още..
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР