Най-добрият и скъп наказателен адвокат в България - Марин Марковски,

...
Най-добрият и скъп наказателен адвокат в България - Марин Марковски,
Коментари Харесай

Стана ясно как Марковски ще се опита да измъкне Алекс от менгемето на бургаския съд

Най-добрият и безценен углавен юрист в България - Марин Марковски, който пое отбраната на карнобатския ром Алекс Димов  намекна каква ще е защитната линия на подсъдимия.

При разглеждането на мярката за неотклонение в Бургаския апелативен съд адв. Марковски означи, че към момента е доста рано, с цел да се вършат съответни изводи за виновността на 18-годишния карнобатлия, написа Флагман.бг.

Очакват се няколко значими експертизи, които ще дадат спомагателна изясненост за случая. Една от тях да вземем за пример била автотехническата експертиза на Мерцедеса на Алекс, който очевидци от махалата настояват, че е аварирал и младият водач предизвикал злополуката по нехайство.

Другата предстояща експертиза е психиатричната - ще даде изясненост дали е психологично здрав и в какво положение е предизвикал злополуката.

Третият аргумент е положението на пътя, което съгласно отбраната е причина за ПТП-о, защото на ул.Петър Берон имало дупка, в която той блъснал Мерцедеса си и по-късно се забил в двете възрастни дами.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР