Най-добрият български тенисистГригор Димитров се прибра в родния си град

...
Най-добрият български тенисистГригор Димитров се прибра в родния си град
Коментари Харесай

Григор Димитров се прибра в Хасково с Лолита за рождения си ден

Най-добрият български тенисистГригор Димитров се прибра в родния си град Хасково, с цел да посрещне 30-тия си рожден ден в компанията на обичаната си Лолита Османова и своето семейство.

Димитров тренира на кортовете вкъщи дружно със своя татко. На заниманието имаше представители на медиите, пред които той приказва.Той сподели, че Хасково е доста особено място за него.

" Всеки път, когато се прибирам изпитвам много особени усеща. Не желаех на никое място другаде да си чествам рождения ден с изключение на тук. Може би това не беше част от проекта, само че след отпадането от Рим усетих, че мога да го направя. Имах време да упражнявам, да вляза във форма. Гледам да се насладя на момента, да видя родителите си, да покажа на приятелката си от кое място съм. Не сме решили още къде ще чествам рождения си ден “, сподели Григор Димитров.

Той уточни, че в този момент е фокусиран за идния шампионат в Женева, откакто последнитя няколко седмици са били много сложни за него. Димитров отпадна още в първия кръг на трунира по тенис в Рим.

" Тренирах доста и мачовете не се случваха по метода, който желаех. Това е тенисът. Мисля че играя добър тенис. Последните 2-3 години за всеки състезател бяха и към момента са много странни. Нямаме тази подготовка, която сме имали. Усеща се доста друга конфигурация за мачове и тренировки “, съобщи Димитров.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР