Най-добрият български тенисист, който се впусна в афтърпартитата на Оскарите,

...
Най-добрият български тенисист, който се впусна в афтърпартитата на Оскарите,
Коментари Харесай

Гришо позира с Оскар в ръка до Серина Уилямс

Най-добрият български тенисист, който се впусна в афтърпартитата на Оскарите, разгласява стори в профила си в Инстаграм, на което театралничи със Серина Уилямс и златистата статуетка в ръце.

Григор участва на празненството на списание Vanity Fair в грациозен черен костюм Dior, а почитателите му в обществените мрежи изпаднаха във екстаз от визията му. Серина също бе измежду гостите на блестящото събитие. Междувременно приятелката на Гришо Никол Шерцингер, за която се носят упорити клюки, че са разграничени, купонясваше на събитието на Елтън Джон в шармантен бял тоалет.

Серина и Гришо наподобяват в ужасно въодушевление, а по всичко проличава, че Уилямс се е вмъкнала в последния миг в фрагмента. Към сторито Григор в написал: "Моите другари Оскар и Серина Уилямс ".

Предполага се, че звездите са имали къса спекулация през далечната 2012 година. След това Гришо имаше връзка с колежката си Мария Шарапова, а след раздялата им негова другарка е Никол Шерцингер. През септември 2017 година Серина стана майка за първи път, а единствено два месеца по-късно мина под венчилото с създателя на Reddit Алексис Оханян.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР