Най-добрият български тенисист Григор Димитров започва днес участието си на

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров започва днес участието си на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Григор Димитров - Матео Беретини

Най-добрият български тенисист Григор Димитров стартира през днешния ден присъединяване си на Мастърса в Монте Карло , с което ще стартира и сезонът на клей за него. Както към този момент е известно, първата ни ракета ще се изправи против италианеца Матео Беретини на централния корт и дуелът ще стартира не преди 14 часа.
Двамата тенисисти ще играят за първи път един против различен на равнище АТР. Димитров попадна в половината на схемата на Краля на клея Рафаел Надал и двамата евентуално могат да се срещнат в трети кръг. Испанецът е 11-кратен първенец в Княжеството.
През предходната година първата ни ракета стигна до полуфиналите в шампионата, където бе отхвърлен от първенеца Рафаел Надал. Двамата още веднъж попаднаха в един и същи поток, като те могат да се изправят един против различен още в третия кръг на конкуренцията.
Димитров бе планувал общо четири шампионата на клей. В последния миг той реши да се включи в конкуренцията от категория " АТП 500 " в Барселона. След Монте Карло 27-годишният българин ще се насочи към каталунската столица, а след това му следва присъединяване в мастърсите в Мадрид и Рим.
Срещата Григор Димитров - Матео Беретини може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР