Най-добрият български тенисист Григор Димитров се завръща на корта след

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров се завръща на корта след
Коментари Харесай

Григор Димитров: Искам още една-две титли до края на сезона

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се завръща на корта след едномесечно неявяване и се надява до края на сезона да завоюва най-малко още една купа. Димитров ще започва на следващия ден присъединяване си в конкуренцията в Пекин с награден фонд 4 милиона $ против Дамир Джумхур (Босна и Херцеговина). Той е подложен под номер 3, а през предишния сезон доближи до финала в китайската столица.

" Чувствам се добре. Доволен съм от формата си. До края на сезона остават още пет седмици и би било отлично, в случай че съумея да печеля още една или две трофеи. Няма да неистина, желая тези титли, с цел да завърша уместно годината. Така си представям нещата до края на 2017-а ", разяснява Димитров.

Хасковлията, който е осми в международната класация, се надява да откри място на финалите на АТП в Лондон за първи път в кариерата си. Димитров е шести в класацията за календарната година, а право на присъединяване в английската столица получават осемте най-хубави през сезона.

" Класирането за Лондон е нещото, за което се старая да не мисля. Досега не съм взел участие, тъй че бих се радвал, в случай че съумея. Това ще значи доста за мен. Всеки тенисист, който заслужи правото да взе участие в " О2 Арина " (в Лондон) в края на сезона, се усеща специфичен ", сподели още Димитров.

Българинът за последно игра на Откритото състезание на Съединени американски щати, където отпадна във втория кръг при започване на септември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР