Най-добрият български сноубордист се завърна от . Състезателят в паралелния

...
Най-добрият български сноубордист се завърна от . Състезателят в паралелния
Коментари Харесай

Радослав Янков оцени представянето си на Игрите в Пекин

Най-добрият български сноубордист се завърна от . Състезателят в паралелния слалом даде оценка на своето показване. Янков съобщи, че резултатът е бил добър за него и той е удовлетворен от завръщането си в Световната купа този сезон.
" Надявам се алпийците ни и биатлонистите да съумеят да създадат още по-добри класирания. Имат възможностите и в действителност имам вяра в това. Оценявам си представянето високо. Сравнявам го с това, че предходната година бях много зле здравословно и това ми връщане в Световната купа просто ме удовлетворява. Резултатът тук беше добър за мен. Може би не е това, което се чака, само че аз съм удовлетворен и знам, че в случай че всичко върви наред и съм здрав, нещата ще бъдат все по-добре и по-добре.
В първите дни за тренировки беше минус 23-24 градуса, с вятъра се усещаше над минус 30. Тегаво беше за подготовка, само че след това стартира леко да се стопля и за моя старт беше съвършено време, не е било чак толкоз студено.
Надморската височина се усещаше в действителност. Но това е олимпиада, всеки би трябвало да е подготвен, без значение какви са изискванията. Ще ми би трябвало малко време да се отърся от всички страсти. Много и разнообразни бяха - наслада, когато съумях да вляза във финалите, тъй като това беше огромна стъпка за мен.
После това отпадане ненапълно ме разочарова, тъй като човешката природа е такава, че ценим всичко, което ни се случва, само че когато си близо до нещо, те е гняв, когато не успееш ", сподели той.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР