Най-добрият български съдия Георги Кабаков получи поредно престижно назначение. Сега

...
Най-добрият български съдия Георги Кабаков получи поредно престижно назначение. Сега
Коментари Харесай

Георги Кабаков ще ръководи втората среща на Италия в евроквалификациите

Най-добрият български арбитър Георги Кабаков получи следващо влиятелно предопределение. Сега Съдийската комисия на УЕФА му повери втората среща от почналите през вчерашния ден квалификации на настоящия европейски първенец Италия. Пловдивчанинът ще управлява срещата от Група С сред Малта и Италия, която ще се играе на 26-и март (неделя) от 21.45 часа на стадион " Та`Али " на Рицарския остров.

Помощници на Кабаков ще бъдат Мартин Маргаритов и Диян Вълков, които са обичайна част от екипа на арбитър номер 1 у нас. Четвърти арбитър е Никола Попов. ВАР-арбитър ще бъде Кристиян Дингерт (Германия), а асистент-ВАР (отговарящ за системата за видеоповноренията) още веднъж е българин - Драгомир Драганов от Варна.

Бившият топ-арбитър на Сърбия Милорад Мажич ще бъде съдийски наблюдаващ, а пратеник на УЕФА е Тормод Ларсен от Норвегия.

Италианците нощес започнаха квалификациите с домакинско проваляне от Англия - 1:2, а Малта отстъпи със същия резултат като посетител на Република Северна Македония. Петият тим в тази група е Украйна.

За 37-годишният арбитър това предопределение идва като продължение на общо четирите мача, които има през този сезон в същинската фаза на клубни шампионати - два в групите на Лига Европа, един в елиминациите и един в групите на Лигата на Конференциите. Отделно има и три от квалификациите в клубните шампионати преди групова фаза.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР