Най-добрият български кикбоксьор записа своето име в историята на този

...
Най-добрият български кикбоксьор записа своето име в историята на този
Коментари Харесай

Историческа вечер за родния кикбокс! Копривленски триумфира в „Glory” и ще се бие за световната титла

Най-добрият български кикбоксьор записа своето име в историята на този спорт у нас. Тази вечер на галата на най-голямата кикбокс верига в света „ Glory ” в Ротердам Стоян Копривленски завоюва шампионата на кандидатите в лека категория и получава право да се бие за международната купа. Веригата „ Glory ” е равносилна на веригата UFC в ММА. 

Копривленски излезе в шампионата от четири индивида на “Glory 49 “ и записа две победи, с които победи. В полуфиналния си дуел българския кикбоксьор победи бразилецът Майкол Йорк в нокаут в първи рунд, а триумфът го прати на край против величието в този спорт - Тижани Безтати.

Финалът бе оспорван, само че българинът прати един път в нокдаун своя противник, а след последния гонг съдиите подвигнаха ръката на Копривленски.

Веднага след триумфа от “Glory ” предложиха нов контракт на българския кикбоксьор. 
Стоян Копривленски е част от професионалния тим на Mike's GYM, където треньор е небезизвестният треньор на Бадр Хари - Майк Пасение.

Стоян Копривленски се прибира в България на следващия ден (неделя 10.12) в 14:00 часа с полет от Амстердам, който каца на Терминал 2 на летище „ София “.
ЮРИ СЛАВЧЕВ / БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР