Най-добрият автомобилен подарък – поговорката гласи моят дом, моята крепост“.

...
Най-добрият автомобилен подарък – поговорката гласи моят дом, моята крепост“.
Коментари Харесай

Най-добрият автомобилен подарък за мъжете – топ 10 класация

Най-добрият авто подарък – поговорката гласи „ моят дом, моята цитадела “. Но малко мъже в действителност се интересуват толкоз доста от вкъщи си. Всъщност множеството от тях прекарват повече време в колата си, в сравнение с в къщата или жилището си. Ето за какво, когато търсите дарове, този лист с най-хубавите дарове за кола за мъж ще бъде от изгода.

За множеството мъже автомобилът е мястото, без което не могат да живеят. Това е методът, по който те демонстрират своята персона, това е тяхното място за отдих от паниките на света.

Знаем, че пътят към сърцето на мъжа не е толкоз през стомаха, колкото през неговия автомобил. Така че, в случай че желаете да покажете на човек какъв брой доста ви е грижа за него, било то брачен партньор или гадже, вземете му подобаващ авто подарък.

10. Уплътнител на празнините сред седалките

Ако прекарвате доста време в колата си, тогава познавате мъката да извадите нещо от джоба си, единствено с цел да изчезне в забравата на празнината на седалката. Това е сърцераздирателно време. Особено откакто има директна връзка сред значимостта на детайла и вероятността той да изчезне.

Е, не се тормозете повече, тъй като уплътнителят (Drop Stop) затваря тези досадни празнини на седалките. Това значи, че можете да оставите нещата умерено и в никакъв случай да не се притеснявате.

9. Благодарствен “палец нагоре ” LED светлина

Може да се чувствате като необичаен случай, само че когато шофирате, ще има безчет пъти да би трябвало да кажете благодаря на водача зад вас. Разбира се, денем, с празна задна седалка, постоянно можете да вдигнете ръка към огледалото за назад виждане.

За да не вършиме непотребни маневри, имате потребност от LED светлина с признателен палец нагоре . Така в никакъв случай няма да се притеснявате, в случай че благодарностите ви са останали незабелязани. Един от най-съвестните дарове за коли за мъже, това е подаръкът, който продължава да дава.

8. Кошче за отпадък за автомобил – най-хубавият авто подарък

Това е елементарно за монтиране автомобилно кошче за отпадък. С негова помощ няма към този момент да се чудите къде да оставите досадната найлонова чантичка от магазина до момента в който шофирате. Или пък обелката от преди малко изядения банан. Или пък хартиената чаша от освежаващото утринно кафе .

7. BESTEK 200W захранващ инвертор вид автомобилна чаша

USB зарядното ще поддържа вашето портативно съоръжение квалифицирано за деяние. Но за по-големи устройства, които изискват повече мощ, имате потребност от същински контакт. Захранващата автомобилна чаша ви разрешава да зареждате всичко, без въобще да се прибирате у дома, в положение да задейства до 200 вата за презареждане на преносими компютри и други съществени енергийни смукатели.

6. Scosche USB зарядно за кола

Когато става въпрос за нещо съответно, зарядните за коли са всъщност идентични. Това, което прави Scosche друг е скоростта, която трансферира при изпомпване на волтовете. В резултат на това даже “най-гладните ” смарт телефони се връщат на крайници по-бързо от всичко друго, което сме опитвали, без нелепи произшествия.

5. iClever Himbox HB01 – най-хубавият авто подарък

Прескачането към Bluetooth не беше елементарно, само че Himbox разрешава съвсем всяка кола да се трансформира в интервенция със свободни ръце. Устройството ще ви даде цялостен надзор над вашата музика с технологията Bluetooth 4.0. Истинското знамение обаче се крие в лесната и безпроблемна работа на високоговорителя.

4. Масажор за шиацу Zyllion ZMA-13-BK

На пазара има безчет масажори, които могат да се закачат непосредствено към 12V контакт, само че гъвкавостта на ZMA е това, което трансформира играта. Той е ориентиран към обособени зони и обезпечава надълбоко масажиращо деяние и топлота, с цел да разхлаби тези напрегнати мускули на врата, гърба и раменете, без да губите сила.

3. Надуваем матрак за кола – най-хубавият авто подарък

Дългото пътешестване е много уморително. Когато пътувате часове на магистрална внушаемост е доста евентуално да ви се доспи. С този въздушен матрак на задната седалка обаче ще получите безспорен комфорт, където и да се скитате.

2. Black & Decker прахосмукачка за кола

Влаченето на шумна прахосмукачка до колата или потреблението на една от тези неприятни прахосмукачки отвън автомивката е главоболие, което никой не би трябвало да понася. Компактна и способна да работи от главно зарядно устройство за кола, тази ръчна автомобилна прахосмукачка има задоволително мощ, с цел да се оправи с всички дребни бъркотии по света, без да прибавя старания или главоболие.

1. Craftsman акумулаторна помпа – най-хубавият авто подарък

Спуканата гума сама по себе си е нищожно злополучие, само че незадоволително напомпаните гуми са непрекъснат проблем, който източва разхода на гориво, усилва съпротивлението и попречва представянето на открит път. С тази помпа за гуми от Craftsman, вашият човек постоянно ще има постоянно задоволително въздух, който в действителност може да употребява.

Бележка на редактора: да, знаем, че на фотографията е показан велосипед, само че познайте какво, тази дребна машинка работи извънредно добре на колела, мотоциклети или коли. Наистина страховит подарък!

Весели празници!

Най-добрите телефони през 2021 година – най-високо оценените смарт телефони

Най-добрите телефони през 2021 година – най-хубавите телефони обезпечават страхотни камери, продуктивност, която би трябвало да извършва доста задания едновременно и батерия, която устоя през целия ден. Моделите на iPhone имат огромна преднина в нашия лист, само че това е много предстоящо. Но също по този начин един модел на Samsung впечатлява доста при другите типове проби. Що се отнася…


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР