Най-добрите изпълнения на сцената на Евровизия през годините, както и

...
Най-добрите изпълнения на сцената на Евровизия през годините, както и
Коментари Харесай

Не финал а най-доброто от Евровизия през годините ще излъчи Би Би Си - slava.bg

Най-добрите осъществявания на сцената на Евровизия през годините, както и компилация от това „ какво трябваше да бъде през 2020 “ – на това ще заложи в програмата си английската телевизия БиБиСи за 16 май, когато трябваше да бъде излъчен финалът на песенния конкурс.

Това е първата телевизия, която оповестява с какво ще размени представянето на гранде събитието, откакто преди седмица стана ясно, че то няма да се състои поради пандемията.

Водещ на предаването, озаглавено Eurovision: Come Together, ще бъде комикът Греъм Нортън, като се чака и той да организира няколко изявленията. С кои реализатори ще бъдат те не е ясно. Други детайлности към шоуто също към момента се пазят в загадка. Известно е обаче, че в него присъединяване ще вземе и Джеймс Нюман, който трябваше да показа Англия в Ротердам тази година.

Припомняме, че преди дни Европейският съюз за радио и телевизия се зарече, че търси различни способи за запълването на стратегиите на участващите малките екрани. Предполага се, че БиБиСи е отказала сходно решение, поради новината за личното й шоу, отдадено на Евровизия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР