Най-добрата снимка на НЛО“, направена преди 51 години …Снимка с

...
Най-добрата снимка на НЛО“, направена преди 51 години …Снимка с
Коментари Харесай

„Най-добрата снимка на НЛО“, направена преди 51 години

„ Най-добрата фотография на НЛО “, направена преди 51 години …Снимка с висока разграничителна дарба, направена през 1971 година от аероплан, преминаващ над джунглите на Коста Рика, демонстрира летящ обект във формата на железен диск.Този кадър се съхранява в архива на Института по география на Коста Рика и подвига доста звук в уфологичните общности, където е наименуван “Най-убедителната и добра фотография на НЛО “.Снимката е направена от камера на аероплан Aero Commander F680, пилотиран от въздушния фотограф Серджио Лоайза, който има задачата да снима региона от горната страна, защото скоро там ще бъде построена водноелектрическа централа.Обектът се намира в северните планини на Коста Рика, покрай вулкана Аренал и езерото Кот. Летейки над езерото Кот на височина от към 3 км, Лоайза прави няколко черно-бели фотоси на езерото и близките тропически гори на шпации от 20 секунди.
По-късно, гледайки изображенията, на едно от тях, направено в 8:25 ч. сутринта, Лоайза вижда бляскав железен диск – типичен вид извънземна “летяща паница ”, който се движи сред самолета и повърхността на езеро.

 1 - „ Най-добрата фотография на НЛО “, направена преди 51 години
Обектът се вижда единствено на една от 300 фотоси, направени този ден от фотографа, и няма диря от диска нито на предходна фотография, нито на последваща.

 на една от 300 фотоси - „ Най-добрата фотография на НЛО “, направена преди 51 години
Визуално никой от четиримата на борда на самолета – Лоайза и още трима пасажери, не вижда този диск.Четете още: Гигантски НЛО на дъното на океана край Перу (координати, видео)В взаимозависимост от изчислената височина, диаметърът на диска варира от 36 метра до 67 метра.

 2 - „ Най-добрата фотография на НЛО “, направена преди 51 години
Снимката на Лоайза е в допълнение прегледана от доста специалисти с друга степен на подготвеност, само че никой от тях не може да предложи разумно пояснение. Те допускат теории, че “дискът ” може да е отражение на водата в езерото, или че е похлупак на чайник, инцидентно изтърван от аероплан …Оскар Сиера, откривател на НЛО от Коста Рика, споделя:„ Всъщност това е едно от най-убедителните научни доказателства, че НЛО са действителни! “Тази фотография не се разгласява за първи път, тя е забелязана от обществеността преди десетилетия, само че потъва в забвение. Наскоро още веднъж е оповестена в разнообразни медии от ентусиасти-изследователи на НЛО от групата UAP Media, които получават достъп до истинската фотография с висока разграничителна дарба.Лесли Кийн, кореспондент от Ню Йорк Таймс, отбелязва:„ Там има обект с форма на диск и можете ясно да видите по какъв начин Слънцето се отразява от този кръговиден предмет с дребна точка от горната страна. И най-важното нещо в него е, че това е фотография на държавна конструкция. Винаги е била в притежаването на държавното управление на Коста Рика, тъй че знайте, че е същинска и затова изцяло необяснима. “
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР