Най-добрата ни гимнастичка Невяна Владинова е трябвало да положи много

...
Най-добрата ни гимнастичка Невяна Владинова е трябвало да положи много
Коментари Харесай

Прекрасната Неви трябвало да положи много усилия, за да спечели сърцето на Весо

Най-добрата ни гимнастичка Невяна Владинова е трябвало да постави доста старания, с цел да завоюва сърцето на своя другар. Телевизия Би Ай Ти отиде на посетители в дома на “златното момиче” на България и нейния избраник Веселин Манолов, които описаха по какъв начин се е зародила любовта сред тях.

Невяна е един от най-известните наши спортисти, който реализира доста, доста триумфи през последните години. Това, което малко хора знаят, е че тя е една доста добра, харизматична и човечна персона. Именно с тези свои качества Неви печели същинската обич на своя дълготраен приятел- Весо, както го назовават всички негови другари.

Младежът работи като счетоводител, само че има доста занимания - брейк, боулинг, бокс. Всеки ден той танцува в една от дребните залички на “Герена”. И всеки ден след подготовка “златното момиче” и нейна другарка надничат с любознание в салона.



“Поглеждахме, беше ни забавно, просто като нещо друго от художествената гимнастика. Ние бяхме гимнастички, смотани, бих споделила дори. И по-късно той ни направи усещане, и на двете. Беше друг от всички”, споделя с усмивка Владинова.

За разлика от нея Весо не бил изключително впечатлен от Неви: “Като начало въобще дори.”

Следват няколко чисто другарски срещи, последвани от мимолетна връзка и бърза разлъка. И до момента в който Весо не демонстрира кой знае какъв интерес, Неви стартира последователно да се влюбва в бъдещия си сериозен другар.

 Невяна Владинова отвън залата за художествена гимнастика @@@

“Бях си я харесал, само че не бях влюбен. След това много време тя ме преследваше (тук Неви се намесва: “Е, чак пък да съм те преследвала…”). Търсеше ме, аз се дърпах, само че лека-полека в действителност видях, че тя е индивидът за мен. Неви е един прелестен човек и си дадох сметка, че няма за къде да изгубвам време.
Не е имало огромни компликации във връзката ни. Ние доста си пасваме като характери и нямаме предпоставки да се скараме за нещо. Единствените компликации може би са нейните пътувания. Защото тя, когато е в спортен интервал, пътува съвсем всяка седмица. В началото ми беше много мъчно. Седиш самичък и в един миг започваш да си мислиш нелепости, обикновено е. Обаче си давам сметка на нея какво й е, тъй като тя по през целия ден е в залата, всеки ден, без неделя и ми е ясно, че се изискват сили и ограничения за цялата тази работа. Разбирам я изцяло и я подкрепям”, споделя Весо.

“Сигурна съм, че не всеки би издължал това нещо. За него несъмнено е по-трудно, тъй като той остава тук самичък. Аз най-малко пътувам, нещо се случва. Но се оправя и се пробва най-малко да не ми демонстрира какъв брой му е тежко”, споделя от своя страна гимнастичката.

Въпреки първичните съмнения на Весо, макар непрекъснатите отсъствия на Неви и на инат на всички условия две години след началото на връзката им хармонията у дома е цялостна. Именно в този интервал Весо осъзнава, че по-добра от Невяна няма да откри. Затова подхваща и сериозната крачка да й предложи брак.

“В интерес на истината аз си бях намислил много неща, които да кажа, и когато пристигна моментът в действителност да й дам пръстена, аз просто го извадих, бутнах го на количката нямах думи и не можах да кажа нищо.”

А за какво пръстен в количка?

“Аз като дребна на прощъпулника първо съм хванала една розова количка. След това повтарях непрекъснато на майка ми, че ще се омъжа за мъж, който ми подари розов джип. Бях дете и естествено това бяха нелепости. Предния ден преди рождения ми ден бяхме в Плевен на посетители на нашите и майка ми разглеждаше остарели фотоси, показваше му, описа му тази история, той очевидно сносно е слушал и си е набелязал някакви неща. Притесних се много, не го чаках, зарадвах се. Видях, че той съвсем се просълзи. Аз по принцип мъчно демонстрирам страстите си, само че тогава несъмнено нямаше по какъв начин да остана безразлична и незабавно споделих “Да”, споделя Невяна.

След заветното “Да” освен любовта, само че и кариерата на Неви се оказва във напредък. Вместо първичния проект да се откаже след олимпиадата в Рио 2016, положителната форма, в която се намира, и обичта на публиката, я принуждават да остане до Игрите в Токио 2020. Така проектите за сватбата са отсрочени. Но това, в което и двамата са сигурни, е едно - купонът ще е огромен.

“Ще бъде много занимателно, защото моите другари повече от половината са танцьори, и освен брейкъри. Има още фокусници, певици, артисти, балетисти, а и нейните гимнастички… Ще се получи като един дребен концерт”, сигурен е Весо.

“Аз не съм по всички обичаи. Естествено, в случай че той държи на тях, ще ги създадем, само че мен ми идват малко допълнително някои от тях. Ще се подпиша, несъмнено в общината, и държа на църквата, това е”, отсича обичаната му.

Интересното е, че Неви избира сватбената си рокля години преди да получи предлагането за брак. “Бях си харесала една доста от дълго време, с един доста хубав тил. Мисля да я дам на някоя шивачка да ми я направи, в случай че до тогава не си харесам друга”, споделя тя.

Макар и да не са минали през формалностите, двамата живеят дружно отдавна и са разпределили всички домашни задания. Оказва се, че кухнята е непокътнатата територия на Весо.

“Готвенето не е за вен, Весо е кулинарят вкъщи”, споделя Неви.

“Готвенето аз съм го взел, тъй като ми доставя наслаждение. Пазарувам, като се прибера вкъщи стартирам да подготвям всякакви неща. Не бързам. Някак си разпущам по този начин”, споделя брейкърът, а Неви прибавя през смях: “Аз мога салати да нарязвам доста хубаво. И баница мога да върша.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР