Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на правителството. Държавата е

...
Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на правителството. Държавата е
Коментари Харесай

Борисов: Година и половина е пустош – една къщичка за птички няма

Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на държавното управление. Държавата е счупена. На мен ми е забавно какво ще става по-късно. Това съобщи пред актива на ГЕРБ във Велико Търново водачът на партията и някогашен министър председател Бойко Борисов.

" Ако приемете този бюджет ви подсигурявам, че няма да има последваща година. 2024 година ще е провал. Тези желаят да остават по 40 хиляди на дете дълг ", съобщи Борисов.
Според него актуализацията на бюджета подсигурява едно – липса на каквото и да е друго в страната – саниране, за докторите, за учителите, за Министерство на вътрешните работи. Те желаят да си купят една огромна група от хора и да отидат на избори, сподели още Борисов. Според който съзнателно се твърди, че ГЕРБ са срещу пенсионерите и младите фамилии.

Въобще нямаме никакви упоритости да се вкарваме в каквото и да е ръководство към този момент, сподели още Борисов.

„ Защо грабите българите ”, попита Борисов ръководещите, визирайки високите цени на горивата у нас. По думите му, в случай че ГЕРБ управляваше токът щеше да се вдигне единствено с 3 стотинки.

" Въглищата са наши, АЕЦ Козлодуй е наш. Медиите не попитаха къде разтовариха първия танкер, втория. Къде? Дали не е в Турция и не с два пъти по-скъпа директна такса? Как щяхме да разтоварим този танкер, в случай че неприятният Борисов не ви беше направил газовите връзки ", разяснява Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ установи, че това, което се случва нямаше да го позволен.

" Днес бихме могли да оправим много, само че на следващия ден към този момент няма да може да оправим нищо. Година и половина е пустота – една къщурка за птички няма. Това и 30 години преди нас го нямаше ", сподели Бойко Борисов.

Той напомни и че остават още 15-ина дни, в които би трябвало да знаем къде ще отидат делата от профилирания съд – дали ще се върнат от начало, попита Борисов и продължи:

" Знаете ли къде са машините за гласоподаване? Така ни излъгаха всички. Аз съм „ за ” смесения закон - който желае с машини, който желае с хартиени бюлетини. Това е демокрацията. Коалицията ни със Съюз на демократичните сили работи добре и ще продължава да работи добре. Надявам се, че ще успеем да убедим, че смесеният избор ще даде по-голяма представителност и опция на повече хора да гласоподават ", сподели Борисов.

Той още веднъж се върна на тематиката за актуализацията с думите, че в случай че бюджет 2022 бъде обновен, ще излезе и ще каже на ГЕРБ да се избавя кой както откри за добре.

" Ролята на президента тук е доста огромна! Да забравим какво сме си говорили. Ние сме подготвени за полемика, тъй като става дума за през днешния ден – за цени, за инфлация ", сподели още Бойко Борисов във Велико Търново.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР