Най-често срещаният пример за ванилов секс, вероятно би бил този,

...
Най-често срещаният пример за ванилов секс, вероятно би бил този,
Коментари Харесай

Какво е това чудо Ванилов секс?!

Най-често срещаният образец за ванилов секс, евентуално би бил този, който се прави в мисионерска поза, на мрачно, с един сътрудник. Но ваниловия секс, изяснява Росара Ториси, лекар на науките, учещ половите лечения в Института в Лонг Айлънд, е също толкоз индивидуален, колкото и извратеният секс. „ Ваниловият секс, прочут още като прекомерно гальовен секс, нормално не вади хората от зоните им на комфорт по метода, по който по-перверзният секс би могъл. Ванилов секс също е термин за всичко, което е стереотипно обикновено за даден интервал от време или обществен кръг. "
Така че, в случай че нямате чекмедже или килер, цялостни с сексиграчки или секслюлка вид Саманта Джоунс в хола си, половият ви живот може да се смята за „ ванилов “. И въпреки всичко всичко е субективно.
Може би размяната на милувки денем е изцяло естествена за вас, само че най-хубавият ви другар счита, че това е прекомерно пикантно, с цел да е в границите на общоприетото.

Защо няма изключително добра популярност?
По презумция хората, които харесват този тип секс, се считат за скучни, а половият им живот е жигосан като не изключително трогателен. Защо обаче това да е проблем, в случай че работи за индивидите, които го избират? Д-р Ториси възприема тази вероятност като културен феномен, изключително откакто извратеният секс е станал знак на разкрепостеност в поп културата: „ Ваниловият секс може да получи неприятна оценка като реакция на отрицателните стандарти на по-извратените хора в плътско отношение. Тъй като ваниловият секс постоянно се смята за стереотипна норма, излизането отвън нея може да провокира контра реакция.

Какво, в случай че ваниловият полов живот не работи за вас?
„ Ако не ви доставя наслаждение, за какво продължавате да го вършиме? “ - пита доктор Ториси. Всеки има разнообразни желания. Така че без значение дали се идентифицирате като перверзен или ванилов вид, или някъде по средата, Ториси акцентира, че това, което има значение, е да може да идентифицирате това, което харесвате, и да поддържате връзка намерено за това с колегата си. „ Ако не ви харесва сексът, който вършиме, започнете диалог с половинката, като в процеса прибавете няколко хрумвания за това какво друго би ви харесало. “
Запомнете: Никой не чете мисли. Ако не позволите на някого да разбере, че желаете нещо, той не може да прави секс с вас по този начин, както вие желаете. Имайте поради обаче, че някои хора просто не се интересуват от същите неща като индивида, с който са. Това може да значи, че макар напъните ви половите връзки сред вас няма да се получат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР