Най-богатият човек в света в момента Илън Мъск (276 млрд.

...
Най-богатият човек в света в момента Илън Мъск (276 млрд.
Коментари Харесай

Мъск плати $44 млрд. за "Туитър"

Най-богатият човек в света сега Илън Мъск (276 милиарда $ към началото на април т.г.) е съумял да реализира сделка с борда на шефовете на " Туитър " и да стане притежател на световната обществена мрежа против 54,20 $ на акция. Това прави обща стойност на договорката към 44 милиарда $, заяви БГНЕС. Новината беше доказана и от управата на " Туитър ".

Мъск, който разви сполучлив бизнес с фирмите си " Тесла " и " СпейсЕкс " е определял в предишното " Туитър " като " цифров публичен площад, където се разискват тематики, жизненоважни за бъдещето на човечеството ". Самият предприемач разгласи неотдавна, че не счита да влезе в борда на шефовете на " Туитър ", в случай че завърши договорката. В началото на април той закупи 9,2% от акциите на обществената мрежа на стойност $2,89 милиарда

" Искам да направя " Туитър " по-добър от всеки път, като подобря продукта с нови функционалности, като направя логаритми с отворен код за увеличение на доверието, побеждаване на спам ботове и засвидетелствуване на достоверността на всички хора. " Туитър " има огромен капацитет - с неспокойствие чакам да работя с компанията и потребителската общественост, с цел да го разгърнем ", бе първият коментар на Илън Мъск след договорката.

 

Още по темата
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР