Най-богатият човек на всички времена спечели и изгуби цялото си

...
Най-богатият човек на всички времена спечели и изгуби цялото си
Коментари Харесай

Най-богатият човек на всички времена спечели и изгуби цялото си богатство за две минути…

Най-богатият човек на всички времена завоюва и изгуби цялото си благосъстояние за две минути…
Повечето от нас са си представяли какво биха създали, в случай че завоюват от лотарията или по някакъв различен метод станат милионери, нали?

Независимо дали мечтаете фрапантно да напуснете работата си, да резервирате почивката на живота си или да уредите околните си до края на живота им – множеството от нас имат няколко хрумвания за това по какъв начин биха похарчили милионите си.

Но какво би станало, в случай че вместо да мечтаете, парите в действителност постъпят в сметката ви? И не става дума за милиони, а за… няколко квадрилиона.

Точно това се случи с един мъж от Съединени американски щати, който за доста къс миг стана най-богатият човек на всички времена. А малко по-късно още веднъж загуби всичко. Лесно идва, елементарно си отива, а?

Един ден през юли 2013 година Крис Рейнолдс отворил сметката си в PayPal и разкрил, че по нея са постъпили 92 квадрилиона $ – тъкмо 92 233 720 368 547 800 $. Което автоматизирано го направило най-богатия човек. И единственият квадрилионник на Земята.
Различните осведомителни организации, които бяха разбрали за събитието, побързаха да отбележат, че по това време мъжът от окръг Делауеър е милион пъти по-богат от телекомуникационния магнат Карлос Слим, чието чисто положение възлиза на гигантските 67 милиарда $.

За Рейнолдс това би трябвало да е било много мощен потрес.

Тъй като той си спомня, че най-голямата сума, която в миналото е печелил посредством PayPal, е „ малко над 1000 $ “ от продажбата на остарели гуми за BMW в eBay.

За страдание, както всички хубави неща, и тези свършили. PayPal бързо осъзнават грешката си и поправят казуса, като се извиняват на Рейнолдс за породеното „ стеснение “.
PayPal разгласява изказване, в което се споделя: „ Това явно е неточност и ние оценяваме, че господин Рейнолдс е схванал, че казусът е подобен. “

 

 

 

Услугата за онлайн разплащания се съгласила да подари парична сума на благотворителна организация по предложение на Рейнолдс като заплащане за проблема.
В следващо изказване се споделя: „ Смятаме, че е вдъхновяващо, че той е решил да употребява тази преживелица, с цел да направи подаяние за идея, в която има вяра. И се надяваме да почетем този дух, като създадем подаяние за идея по негов избор – свързахме се с него, с цел да създадем това и да му кажем, че сме признателни, че е наш клиент! “

 

 Най-богатият човек на всички времена завоюва и изгуби цялото си благосъстояние за две минути... Снимка: Tweeter

 

„ Беше много огромна изненада “, сподели Рейнолдс. Признавайки, че в началото е мислел, че това значи, че дължи парите, а не че те са били в негово владеене сега.

Журналист попита Рейнолдс какво би направил с парите, в случай че можеше да ги задържи. На което той отговори, че би „ платил държавния дълг “. Като добави, че би купил „ Филис “ (бейзболния франчайз, в случай че се чудите), в случай че може да получи добра цена.

 

Източник – LADBible/Превод:SafeNews

Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР