Навярно знаете, че 75% от продуктите, предлагани в хранителните вериги,

...
Навярно знаете, че 75% от продуктите, предлагани в хранителните вериги,
Коментари Харесай

Как реагира тялото ни, когато му забраним ЗАХАР

Навярно знаете, че 75% от продуктите, предлагани в питателните вериги, са с високо наличие на захар. Приемайки ги, ние неумишлено усилваме допустимата норма на глюкоза и то неведнъж.
Ако през днешния ден сте решили да се откажете вечно от захарта или пък да я приемате в в действителност минимални количества, няма да съжалявате до края на живота си.
В тялото ви ще настъпят редица промени, от които само можете да извлечете позитиви.
Ето какво ще се случи с тялото на човек, когато той откаже захарта:
Много повече сила
Измамни са сигналите, които неведнъж тялото ни изпраща. Когато се усещаме прекомерно изморени и лишени от сила, ние бързаме да похапнем някоя вафла, парче шоколад или друго, изпречило се пред погледа ни.

Ако обаче прекратим със сладките храни един път вечно, ще се усещаме доста по-енергични, а тялото ни ще се подчинява постоянно, без да капризничи ненужно. Помнете, че енергийните ресурси са толкоз доста, че няма по какъв начин да си навредите, в случай че на момента не похапнете оня сладкиш, който наднича зад чашата с кафе.
Красива фигура
Жените са по-суетни от мъжете. Те поставят неимоверно доста старания да имат красива, гладка, чиста и стегната кожа. Когато откажете захарните произведения и печива със захар, вие ще отслабнете, без да вършиме нищо особено.
Изведнъж кожата ви ще стане доста по-сияйна и стегната, а черният ви дроб ще се пречисти.
Подобрени вкусови рецептори
 Захарта - какъв брой може да се позволим без щета за здравето Захарта - какъв брой може да се позволим без щета за здравето
Не повече от 1-2 пъти седмично може да се употребяват сладки изкушения. Същото важи и за децата, които не трябва да се предизвикват за това,...
Спирайки с потреблението на захарни храни, вие ще можете да се наслаждавате на всяко едно нормално ядене, като усетът му ще ви се коства надалеч по-обаятелен и вълнуващ. Няма да се нуждаете от онази наслада, която даже пречи да превърнете някои от плодовете в обичани.

По-добра памет
Това е единствено една от измененията, на които ще се насладите, откакто си възбраните всички тези сладкиши, които до през днешния ден сте похапвали. Захарта въздейства извънредно доста на функционалностите на мозъка. Спирайки да я консумирате, вие ще подобрите работата му и вашата памет ще е доста по-силна и в никакъв случай няма да ви изневерява.
Не се чудете, а започнете едно ново и доста по-хубаво начало. Променете метода си на живот и се чувствайте надалеч по-красиви и млади. Никога не е късно да се доближим с още една стъпка към пълноценното битие!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР