Навръх Нова година в социалните мрежи се появи видео, на

...
Навръх Нова година в социалните мрежи се появи видео, на
Коментари Харесай

Сагата с Ноле: Австралия проверява дали Ноле е пътувал до Испания

Навръх Нова година в обществените мрежи се появи видео, на което се вижда по какъв начин тенисистът тренира на испанска земя, в една от академиите в Андалусия.

За да бъде позволен на южния континент, той би трябвало да е бил изолиран единствено в една страна 14 дни преди този момент. При идването си той е заявил, че е спазил тази процедура.

Новината за инспекцията идва в очакване на решението на министъра по емиграцията Алекс Хоук, който може еднолично да анулира визата на Джокович. Ако това се случи, топ тенисистът ще бъде екстрадиран.

Това се случва откакто през вчерашния ден австралийски съд постанови Ноле да бъде освободен от хотела за мигранти, в който бе настанен откакто визата му бе анулирана.

Джокович беше арестуван на австралийското летище под предлог, че визата му е невалидна. Тенис звездата дойде в страната, с цел да вземе присъединяване в Australian Open, като по-рано беше получил публично позволение, че може да се включи в шампионата, макар че не е имунизиран против COVID-19.

Джокович е 9-кратен първенец на Откритото състезание по тенис на Австралия. В момента той, Рафаел Надал и Роджър Федерер имат идентичен брой трофеи – 20, от най-важните съревнования през сезона.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР