Навръх Националния празник на България председателят на парламента Цвета Караянчева

...
Навръх Националния празник на България председателят на парламента Цвета Караянчева
Коментари Харесай

Караянчева нападна Радев още преди да се е качил на Шипка


Навръх Националния празник на България ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева не пропусна да се заяде с президента Румен Радев. И двамата през днешния ден се качват на паметния връх Шипка, само че в друго време.

Часове преди президентът да произнесе своята тирада от Шипка, пред камерите на всички огромни малките екрани Караянчева разгласи, че тържествата са под неин патронаж. Тържествата на Шипка са под патронажа на ръководителя на Народното събрание, а това, че президентът желае да пристигна през днешния ден тук и да чете слово си е негов проблем, е тезата на Караянчева. Но няма публични тържества. Не е значимо да четеш помпозни слова, а е значимо какво чувстваш и да го споделиш с хората, пристигнали тук, сподели още тя пред БиТиВи.

Припомняме, че по разпореждане на основния здравен контрольор тържестветите прояви и слова от върха бяха анулирани, само че все пак президентът разгласи, че е на Шипка и ще произнесе тирада. Караянчева също се качи на върха, с цел да изясни, че президентът завладява празника, а тя е горе надали не като елементарен жител.

" На този връх би трябвало да преосмислим дейностите си и да се замислим за какво от време на време не може да превъзмогнем егоизма си. Защо повече разрушаваме, в сравнение с градим. Защо не може да се обединим зад една обща цел. Трябва да бъдем мощни в името на България и да преглътнем разликите си ", сподели още Караянчева, повтаряйки тезите на ГЕРБ по адрес на Румен Радев.

Когато са анулирани формалните тържества, няма по какъв начин да престъпваш рекомендациите на основния държавен здравен контрольор. Аз през днешния ден тук съм като жител, дружно с сътрудници и другари. Не е значимо да четем помпозни речи, не е нужно да си вършим напук. Идвайки тук, ние прекланяме глава пред подвига на героите, продължи да изяснява шефката на Народното събрание.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР