Навлизането на големи български и чужди инвеститори в Пловдив превърна

...
Навлизането на големи български и чужди инвеститори в Пловдив превърна
Коментари Харесай

Галакси Инвестмънт Груп привлича бизнеса в Пловдив с модерна индустриална зона

Навлизането на огромни български и непознати вложители в Пловдив трансформира града под тепетата в индустриалното сърце на България. Все повече огромни и дребни компании ориентират производството си в района и търсят атрактивни парцели в обособените индустриални зони. 

За да посрещне повишената потребност от парцели, където могат да бъдат ситуирани огромни индустриални мощности, капиталовата компания "Галакси Инвестмънт Груп " стартира построяването на "Индустриален парк Марково ". Инфраструктурата на плана се чака да бъде приключена тази пролет, а част от парцелите към този момент са продадени. 

"Индустриален парк Марково " ще разполага с вътрешна пътна мрежа, асфалтов достъп, електричество и канализация, които ще подсигурят бързата реализация на индустриалните, логистични и търговски планове на бъдещите притежатели. Индустриалната зона на "Галакси Инвестмънт Груп " е ситуирана на околовръстен път Пловдив, на 14 км от автомагистрала Тракия и на по-малко от 2 км от Митница Пловдив. 

В непосредственост се намира и новопостроения интермодален терминал. Локацията на "Индустриален парк Марково " е от стратегическо значение за фирмите, които възнамеряват инвестиция в региона. Околовръстният път на Пловдив е измежду предпочитаните планове за развиване на района. Той е залегнал в проектите на организация "Пътна инфраструктура " за създаване на пътен възел "полудетелина ", което ще улесни още повече придвижването и транспортните връзки. Това притегля инвеститорски интерес освен от страната, само че и от чужбина. 

Именно добре развитата транспортна инфраструктура и индустриалните благоприятни условия в зоната трансформират Пловдив в привлекателно място за огромни и дребни компании. "Галакси Инвестмънт© Груп " е подбрал терена стратегически и от позиция на човешкия запас. В южната част на Пловдив е мощно обитаема и съществуването на логистични и промишлени зони в региона ще спести доста време както на чиновниците по този начин и на работодателите, които няма да бъдат принудени да обикалят целия град с цел да доближат до индустриалните мощности. Има опция за привличане на работна мощ освен от града, само че и близките общини.

"Индустриален парк Марково " е с обща повърхност от 158 000 кв. м. и предлага разнообразни благоприятни условия за развиване, според от потребностите на бъдещите вложители - продажба на имоти и създаване на промишлен план по съответно задание. Парцелите могат да бъдат обединявани или разделяни, което трансформира плана в извънредно атрактивен както за дребни, по този начин и за огромни производства и компании, работещи в областта на логистиката и дистрибуцията.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР