Навлизаме в последната ретроградна фаза на Меркурий за 2021 г.,

...
Навлизаме в последната ретроградна фаза на Меркурий за 2021 г.,
Коментари Харесай

Кои са зодиите, които ще бъдат най-силно повлияни от ретроградния Меркурий

Навлизаме в последната ретроградна фаза на Меркурий за 2021 година, само че към момента е рано да въздъхнем в облекчение. Меркурий към момента се намира в знака на Везни и ще остане в него до 5 ноември. Въпреки че планетата се усеща удобно в този знак, ретроградното ѝ придвижване ще постави под лупа отрицателните проявления на това разположение.

Меркурий е планетата, която ръководи всичко, обвързвано с връзката, мозъка и технологиите. Когато е пряк, тези области на живота са уравновесени. Когато Меркурий навлезе в противоположната си посока, очаквайте недоразумения, закъснели рейсове и механически проблеми.

В композиция с Везни, този прославен пренос е прочут с това, че ни слага в галактически безпорядък и от време на време недоразумение в границите на три до четири седмици. И зправени сме пред съществени предизикателства, изключително когато става въпрос за любовния ни живот и ще бъде изключително осезателен за някои зодии.

Ако някоя от персоналните ви планети (включително слънцето, което назоваваме зодия) в някои от тези знаци, се пригответе, тъй като е доста веротно да изпитате този пренос доста мощно.
 4-те зодии, които ще бъдат мощно повлияни от ретроградния Меркурий  4-те зодии, които ще бъдат мощно повлияни от ретроградния Меркурий  4-те зодии, които ще бъдат мощно повлияни от ретроградния Меркурий  4-те зодии, които ще бъдат мощно повлияни от ретроградния Меркурий
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР