Навигационното приложение Google Maps предлага нова екстра, която ще ни

...
Навигационното приложение Google Maps предлага нова екстра, която ще ни
Коментари Харесай

Навигационното приложение Google Maps предлага нова екстра

Навигационното приложение Гугъл Maps предлага нова екстра, която ще ни помогне да планираме по-добре пътуванията си, написа ДАРИК. При избиране на маршрут по картите Гугъл към този момент може да ни посъветва кое е най-подходящото време за потегляне по него.

Когато търсите в Гугъл Maps и ревизирате елементи за маршрута до определената дестинация, приложението ще ви покаже спомагателна информация с времевия диапазон, в който е най-добре да тръгнете - най-добре от позиция на вид за най-бързо стигане до крайната цел и отбягване на тапите.

Новата функционалност работи напълно елементарно, стига към този момент да е налична в устройствата. Достатъчно е да въведете дестинацията, по-късно да докоснете Get Directions. Вместо да стартирате неотложно, би трябвало да прокарате пръст нагоре, с цел да влезете в детайлностите за маршрута. Най-отгоре излиза графика, показваща равнищата на трафик в 30-минутни шпации. Изпъква ли в алено, това е сигурен знак за неподходящи условия.

Това, несъмнено, ще бъде потребна екстра, когато имаме опция да потеглим в мечтано от нас време, а не сме задължени да съблюдаваме график.

Новата функционалност към този момент се предлага единствено за Гугъл Maps под Android.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР