Навършиха се 30 години от премиерата на сериала Ренегат“, който

...
Навършиха се 30 години от премиерата на сериала Ренегат“, който
Коментари Харесай

30 години след „Ренегат“: вижте как изглежда днес Лоренцо Ламас, който ще се жени за шести път

Навършиха се 30 години от премиерата на сериала „ Ренегат “ , който трансформира Лоренцо Ламас в звезда!

Самият артист означи годишнината с обява в Instagram в края на септември. Към фотографията с емблематичния мотор, оказал се негов личен, Ламас написа: „ Това беше моят персонален Harley FXST от 1991 година, закупен от моя другар Оливър Шоку от магазин в Глендейл. Останалото, както се споделя, е история. “
                             

Днес 64-годишната звезда от дребния екран продължава работата си в киното и малкия екран, снимайки се в нискобюджетни продукции, които му разрешават да страни от огромния звук на Холивуд. През 2021 година артистът се сгоди макар желанията си да не се дами повече след петия си бракоразвод.

Лоренцо Ламас актуализира фамилния си статус във Фейсбук в края на юли предходната година - пет месеца откакто годежа за 27 години по-младата от него Кена Никол Смит , описа тогава.
                             

„ Кена и аз се запознахме посредством моята кръстница Франческа Даниелс през април предходната година. Предложих на Кена в четвъртък, 11 февруари, в Лас Вегас. Тя одобри предлагането ми да бъде моя Валентинка за цялостен живот “ , сподели той в прессъобщение малко откакто като Смит, майка на две момчета, му отговори с „ да “.

Двойката се сгоди 10 месеца след началото на връзката си, а Ламас дефинира този интервал като „ най-романтичните месеци “ в своя живот, през които дружно с Кена са се влюбили „ надълбоко “.
                             

„ Това е обич като никоя друга и чакаме с неспокойствие деня, в който ще станем брачен партньор и брачна половинка “ , споделя Ламас. „ Понякога любовта чака звездите да се наредят, с цел да се пресекат пътищата на две души. В възторг сме! “ Двойката отпразнува годежа си с татуировки на безименните пръсти, всяка от която носи буквите на другия.

В Instagram обявата, с която разгласи годежа си, артистът написа: „ И двамата се усещаме като че ли сме спечелили любовната лотария един с различен. От първата ни прегръдка тя ме държи в плен. Тя изпълва сърцето ми с усеща, които в никакъв случай не съм изпитвал, с фантазии, които в никакъв случай не съм имал и стремежи, за които в никакъв случай не съм мислил. “

Докато почитателите чакат сватбата им, двойката, която постоянно пътува дружно, прекара лятото на 2022 година, наслаждавайки се на круиз.

Наскоро Ламас показа, че няма да боядисва белите си коси. „ Нова визия. Кена я харесва, тъй че остава. Казвам ви, по този начин е много по-лесно “ , написа артистът към фрагмента, който показа в Instagram.
                             

Ламас е бил женен пет пъти : за Виктория Хилбърт от 1981 до 1982 година, Мишел Смит от 1983 до 1985 година, Катлийн Кинмонт от 1989 година до 1993 година, Шона Санд от 1996 до 2002 година и най-наскоро, а за Шона Крейг, която назова своя „ последна брачна половинка “ - сред 2011 година до 2018 година

Актьорът е татко на шест деца . От починалата Мишел Смит той има момче и момиче - Eй Джей и Шейн, дъщерите му Александра Лин, Виктория и Изабела Лоренца са от брака му с Кинмонт, а още едно момиче на име Пейтън той споделя с Дафни Ашбрук.

Вижте в галерията долу по какъв начин се промени артистът през годините!
 Лоренцо Ламас през годините  Лоренцо Ламас през годините  Лоренцо Ламас през годините  Лоренцо Ламас през годините

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР