Наваксайте с отразяването на AP от церемонията по откриването на

...
Наваксайте с отразяването на AP от церемонията по откриването на
Коментари Харесай

Женският баскетболен отбор на Нигерия отказа достъп до лодката на церемонията по откриването от федерацията, казва източник на AP

Наваксайте с отразяването на AP от церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж през 2024 година с осъществявания на Лейди Гага, Селин Дион и други. Следете предаването онлайн на AP.

ПАРИЖ (AP) — На женския баскетболен тим на Нигерия не беше разрешено да се качи на лодката на делегацията за церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж, сподели човек, осведомен със обстановката.

Човекът беседва с Асошиейтед прес в петък изискване за анонимност, защото делегацията на Нигерия не е коментирала обществено.

След като екипът стигна до региона, където трябваше да се качи на лодката за церемонията, на групата беше отхвърлен достъп от нигерийски чиновник, който сподели на играчите и треньорите, че на борда има прекалено много хора. След това тимът се насочи към селището на спортистите, откакто беше отритнат. Останалата част от нигерийската делегация показа лодка с Нигер и Норвегия.

Бяха оставени известия с искане за коментар от пресаташе на Нигерия.

На...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР