Наум Шопов-младши е едно от свежите лица на малкия телевизионен

...
Наум Шопов-младши е едно от свежите лица на малкия телевизионен
Коментари Харесай

Можете ли да го познаете?! Наум Шопов показа как е изглеждал преди 3 години

Наум Шопов-младши е едно от свежите лица на дребния ефирен екран. Внукът на огромния кино и сценичен артист Наум Шопов и наследник на не по-малко надарения артист Христо Шопов, стана извънредно известен с ролята си на доктор Тасев в хитовия сериал " Откраднат живот ".



В обществените мрежи пък Шопов се прочу със страхотната си физическа форма. Звездата от " Откраднат живот " постоянно разгласява фотоси от фитнес залата, оповестява Vesti.bg.

Сега Наум качи фотография, на която ясно се вижда какъв е резултатът от напъните, които поставя.

Периодът сред двете фотоси е към 3 години, а разликата 9 кг., както той самичък споделя.

 



Освен тренировките, най-важното нещо, което той е трансформирал в метода си на живот - е храненето.

" Периодът между двете фотоси е към 3 години, а главното, което се е трансформирало, е най-важният фактор - методът ми на хранене. Не е срамно да се разхождате с кутии с домашно приготвена храна. Не е толкоз мъчно да намерите 40 минути, с цел да се раздвижите. Аз върша и двете неща всеки ден. Не ви споделям да се забиете във фитеса, просто бъдете дейни всеки ден и мислете с какво се храните, тъй като не можеш да надтренираш неприятната диета. Звучи много по-сложно, от колкото в действителност е. Щом аз мога, значи можете и вие ", написа Шопов в профила си в Инстаграм, където има 50 хиляди почитатели.
 



Снимката му събра над 8 хиляди лайкове в мрежата и несъмнено е послужила за мотивация на доста хора, борещи се да реализират по-добра физическа форма.


 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР